Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi Mi 10S este confirmat oficial cu procesor Snapdragon 870

Published

on

Xiaomi Mi 10S este confirmat oficial cu procesor Snapdragon 870 si lansarea va avea loc chiar miercuri, 10 martie 2020. Este interesant ca acest telefon poarta numele seriei lansate anul trecut, insa are un design pe care-l regasim pe telefoanele aparute in 2021.

Partea din spate seamana cu ceea ce vedem pe Redmi K40 sau Mi 11. Deci, putem spune ca cei de la Xiaomi continua cu acest amestec, unul despre care am discutat in mai multe randuri. Cred ca este si compania care lanzeaza cele mai multe versiuni ale unui model.

Din seria Mi 10 mai fac parte si modele precum Mi 10T PRO, Mi 10T, Mi 10i sau telefoane care au terminatia “Note”. Pe noi nu are de ce sa ne deranjeze si cred ca aceasta serie nu a ajuns inca la final. Noutatea este data de procesor, apare acum noul Snapdragon 870.

Advertisement

Xiaomi Mi 10S

Cu toate ca acest chipset nu este cel mai puternic disponibil pentru telefoanele mobile Android, nici nu este departe de aceasta titulatura. Trebuie sa retinem ca este o varianta imbunatatita a lui Snapdragon 865+. Deja Redmi K40 sau Motorola Edge S se lauda cu SD870.

Suport memorie RAM de tip LPDDR5 Quad-channel 16-bit (64-bit) si 8 nuclee ce pot lucra la o frecventa maxima de 3.2 GHz (in comparatie cu 2.84 GHz/SD865+). Placa grafica ramane Adreno 650, dar si ea cu un boost de putere. Este fabricat pe o tehnologie de 7nm si ofera suport 5G (modem X55 5G/LTE).

Foarte multe detalii tehnice nu se cunosc, insa aflam ca senzorul principal va vea o rezolutie de 108MP si acumulatorul o capacitate de 5000 mAh cu incarcare la 33W. Peste numai 2 zile vom afla cu exactitate cat costa acest nou Xiaomi Mi 10S si ce dotari va avea.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des