baterie

Xiaomi Mi 11 Lite primeste certificari, ar putea fi lansat curand

Xiaomi Mi 11 Lite primeste certificari, ar putea fi lansat curand

Xiaomi Mi 11 Lite a primit deja o serie de certificari si este o buna metoda de a afla cateva detalii despre el. Ne asteptam ca in 2021, Xiaomi sa lanseze destul de multe versiuni de Mi 11, primul pas deja a fost facut.

Momentan, pe langa modelul deja lansat si cel ce face subiectul acestui articol, mai stim putin si despre presupusul Mi 11 PRO. Acum, ar fi vorba despre un telefon cu codul M2101K9AI ce ar fi primit certificarea BIS in India (Bureau of Indian Standards). Sunt mai multe surse care spun ca acest terminal ar fi chiar Xiaomi Mi 11 Lite.

Xiaomi Mi 11 Lite primeste certificari, ar putea fi lansat curand

Telefonul ar urma sa fie disponibil in doua versiuni, 6GB+64GB sau 6GB si 128GB. Posibil un procesor de tip Snapdragon 732G, un chipset nu tocmai de top. Insa, avand in vedere ca este un “Lite”, sa spune ca se justifica.

Xiaomi ar urma sa apeleze la diverse combinatii. Procesoare usor mai slabe, dar restul dotarilor sa fie bune. Mi 11 Lite este asteptat cu un display IPS LCD si rata de refresh de 120Hz, panou de tip “punch hole”.

Xiaomi Mi 11 Lite

Telefonul ar putea fi rebranduit ulterior intr-un Poco, numele de cod al acestuia ar fi K9A. Pana sa se intample asta, mai aflam despre conectivitatea 4G si despre bateria cu o capacitate de 4250 mAh si suport pentru o incarcare rapida la 33W.

Bluetooth 5.1 si 3 camere foto principale (64+8+5MP). Momentan, nimic despre preturile de lansare, dar ne asteptam ca acestea sa fie bune, Xiaomi ne-a aratat ca asa stau lucrurile pe la ei.