baterie

Xiaomi Mi6 apare si el deja in oferta magazinelor, iata pret si specificatii!

Xiaomi Mi6 apare si el deja in oferta magazinelor, iata pret si specificatii!

Daca recent am vorbit de aparitia lui Xiaomi Mi Note 2 dar si despre usoara decadere a celor de la Xiaomi, acum vom vorbi putin si despre noul Xiaomi Mi6, telefon ce inca nu a fost lansat dar care totusi apare in oferta magazinelor online.

Posibil ca telefonul sa fie lansat abia la inceputul anului viitor si nu cred ca poate fi vorba de o lansare anul acesta, Mi5 este oarecum proaspat si din pacate nici nu cred ca se bucura de succesul la care sperau cei de la Xiaomi.

Xiaomi Mi6 se vrea a fi inca un telefon de top al chinezilor, smartphone ce apare deja in oferta magazinului xiaomidevice.com, cat despre acest magazin, nu imi dau seama cu exactitate daca este ceva oficial de la Xiaomi sau nu! Telefonul are acolo un pret de 500 USD.

Specificatiile tehnice par excelente si in cardul ofertei vedem ca data de lansare februarie 2017, tot acolo vedem si ca va veni probabil cu Qualcomm Snapdragon 830 si 4GB RAM plus display FHD, specificatii tehnice ceva mai slabe fata de Xiaomi Mi Note 2!

Pana cand vom afla ceva cu certitudine de la Xiaomi, avem specificatiile tehnice preliminare oferite chiar de catre magazin, observam ca nu avem inca nici macar o imagine a telefonului!