Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum vrea Samsung sa ne reparam singuri telefoanele

Published

on

Cum vrea Samsung sa ne reparam singuri telefoanele – nu este vorba despre nicio pacaleala de 1 aprilie, gigantul din Coreea de Sud intorduce un program nou, unul in parteneriat cu iFixit. Se pare ca pentru prima data, acest serviciu va fi disponibil in SUA.

Posesorii unor modele populare de tablete sau telefoane mobile cu Android (gama Galaxy S20 și S21 sau tableta Galaxy Tab S7+), vor putea sa-si repare singuri dispozitivele. Nu ne pricepem sau nu stim ce sa facem si nici cum sa desfacem un smartphone? Nicio problema, Samsung va pune la dispozitie inclusiv instrucțiuni pas cu pas.

Este totusi clar ca trebuie sa ai putin curaj sau cunostinte, nu cred ca oricine se va apuca sa umble in interiorul unui telefon mobil. Producatorul va oferi kituri cu ajutorul carora se vor putea inlocui componente precum display, carcasa spate sau portul de incarcare. Acestea ar fi si cele mai comune probleme ce apar dupa o anumit timp de utilizare.

Advertisement

Ne reparam singuri telefoanele Samsung

Cred ca nu vor decide sa ofere si acumulatori pentru inlocuire, este un proces mai periculos si mai sensibil. Dar ideea este una buna. Componentele vechi vor fi trimise de catre utilizator si Samsung se va ocupa de reciclarea lor. Nu stim insa ce se intampla daca platesti un asemenea kit si operatia nu iti reuseste…

Vicepresedintele departamentului de asistenta pentru clienți de la Samsung Electronics America: „La Samsung, aducem mai multe modalități pentru consumatori de a prelungi durata de viața a produselor noastre cu experiențe premium. Disponibilitatea auto-repararii va oferi consumatorilor noștri confortul și mai multe opțiuni pentru soluții durabile.”

Kyle Wiens, CEO iFixit: “Suntem încântați sa ne consultam cu Samsung pentru a-i ajuta sa dezvolte o soluție de bricolaj ce contine informații despre reparații. De fiecare data cand reparați un dispozitiv, protejati planeta.”

Advertisement

Tutorialele pentru S21 Ultra, S21+, seria Galaxy M și A sunt deja disponibile, sapatamana viitoare vor aparea si cele pentru S21. iFixit ne spune ca nu vom mai avea mult de asteptat pana cand vor pune la dispozitie ghidurile pentru noua gama S22.

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Doc

    aprilie 2, 2022 at 14:50

    Să vezi o grămadă de Gigei cu 2 mâini de stânga umblând prin telefoane , că de, se pricep la toate 🤣

  2. Adi

    aprilie 3, 2022 at 08:27

    Fara incarcator in cutie, dar cu trusa de scule😃

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des