Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Yandex.Shell, o altfel de tema pentru telefoanele mobile

Published

on

Tema pentru telefoanele mobile – Azi m-am decis sa verific noutatile si update-urile lansatoarelor din Google Play. Aproape toti si-au imbunatatit mai mult sau mai putin lansatoarele deja existente in magazin, in plus au aparut foarte multe noi. Nu am avut timp sa testez multe dar unul singur mi-a atras atentia in mod deosebit.

Lansatorul se numeste Yandex.Shell si este unul dintre cele mai complete lansatoare din cate am vazut.
Un mare plus pentru Yandex.Shell este ca nu are reclame sau aplicatii promovate integrate printre celelale aplicatii spre deosebire de celalate lansatoare.
Yandex.

Shell contine in afara temei minimaliste care ofera un aspect deosebit telefonului si widgeturi pentru vreme, ora pe glob, stiri dar si o bara de search cu functie de cautare in telefon si nu pe web.

Advertisement

O alta caracteristica care mi-a atras atentia la acest lansator este functia Dialer, care inlocuieste apelarea de pe Android.
Mie personal, mi-a placut la nebunie organizarea apelurilor recente, numerelor favorite si agenda. Modul de afisare este unul curat, aerisit si foarte lizibil.

Ca orice lansator care se respecta, aceasta are de asemenea zeci de optiuni de personalizare ca sa il adaptati nevoilor voastre.
Va recomand sa ii acordati o sansa, e gratis si nu aveti nimic de pierdut !

Descarca lansatorul Yandex.Shell de aici !

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Budurean gicu

    iunie 12, 2015 at 23:15

    Ma bucur ca a remarcat cineva aceasta aplicatie si pot vedea ca este apreciata.Inainte de a o instala cu ani in urma am cumparat cu 50 de lei ,,fratele ” ei mai mare care este mai completa evident de aceea este si pe bani-este vorba de spb shell 3 d.verificati si va veti convinge.mai astept si alte pareri despre alte aplicatii.numai bine va doresc.

  2. Cosmin (admin)

    iunie 12, 2015 at 23:39

    Multam de feedback!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171