YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea? Daca nu, iata cam la ce sa te astepti din partea uneia dintre cele mai descarcate aplicatii din lume.

De fapt, cred ca nu exista telefon cu Android pe care sa nu ruleze aplicatia YouTube, aceasta este disponibila inca din 2005 pentru sistemele PC. Mai exact, 28 octombrie 2005.

Noul YouTube:

youtube isi modifica interfata si logo-ul. ai facut actualizarea?

Ca fapt divers, iata cateva dintre tarile (sau statele) ce au avut de-a lungul timpului accesul la YouTube restrictionat din diverse motive:

Afghanistan, Armenia, Maroc, Indonezia, Sudan, Rusia, Turcia sau Emiratele Arabe Unite. In prezent, accesul la YouTube este restrictionat total in Coreea de Nord, pentru populatie.

Logo-ul YouTube nu a mai fost schimbat semnificativ de mai bine de 15 ani, iata ca acum a venit si momentul schimbarii:

youtube isi modifica interfata si logo-ul. ai facut actualizarea?
YouTube

Observam ca acum, YouTube este scris intr-o singura culoare si apare butonul “play” in fata denumirii.

Noua versiune a fost testata de fapt incepand de acum cateva luni, acces la ea au avut numai o mica parte dintre utilizatori. Aceasta schimbare face parte din strategia Google, “Material Design”.

CITESTE SI:  Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon

Asta inseamna logo-uri mai aerisite, fara efecte, umbre sau alte “artificii”.

Prinicipala noutate pe care am descoperit-o in noua aplicatie YouTube pe mobil este cea prin care utilizatorul poate schimba viteza de redare. Aceasta functie este disponibila de ceva vreme pentru sistemele PC.

Mai jos, am facut si o caomparatie intre vechea si noua aplicatie. In captura din partea stanga, observam interfata inainte de a actualiza aplicatia, apoi, cum arata ea dupa acest update.

tgfIata syoutube isi modifica interfata si logo-ul. ai facut actualizarea?Iata si cum arata noul player, observam ca a aparut functia cea noua de care aminteam anterior. Astfel, utilizatorul poate alege viteza de redare a unui clip. Nu-mi dau seama cat de utila este aceasta noua setare, insa ea exista.

youtube isi modifica interfata si logo-ul. ai facut actualizarea?

Noul YouTube pare per total mai curat si mai aerisit, va invit si pe voi sa actualizati aplicatia existenta deja la voi in telefon. Pentru asta, nu trebuie decat sa intrati in Google Play si sa cautati “YouTube”. Apoi, apasati pe “Actualizare”

2 COMENTARII

  1. Nu observ schimbari majore, mai bine rezolva problema cu unele clipuri care pe telefoane sau teblete, nu pot fi vizionate, ci doar pe PC-uri, majoritatea urmarim clipurile mai ales pe tablete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree