Connect with us

Aplicatii telefoane Android

YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea?

Published

on

YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea? Daca nu, iata cam la ce sa te astepti din partea uneia dintre cele mai descarcate aplicatii din lume.

De fapt, cred ca nu exista telefon cu Android pe care sa nu ruleze aplicatia YouTube, aceasta este disponibila inca din 2005 pentru sistemele PC. Mai exact, 28 octombrie 2005.

Noul YouTube:

Advertisement

YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea?

Ca fapt divers, iata cateva dintre tarile (sau statele) ce au avut de-a lungul timpului accesul la YouTube restrictionat din diverse motive:

Afghanistan, Armenia, Maroc, Indonezia, Sudan, Rusia, Turcia sau Emiratele Arabe Unite. In prezent, accesul la YouTube este restrictionat total in Coreea de Nord, pentru populatie.

Logo-ul YouTube nu a mai fost schimbat semnificativ de mai bine de 15 ani, iata ca acum a venit si momentul schimbarii:

Advertisement
YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea?

YouTube

Observam ca acum, YouTube este scris intr-o singura culoare si apare butonul “play” in fata denumirii.

Noua versiune a fost testata de fapt incepand de acum cateva luni, acces la ea au avut numai o mica parte dintre utilizatori. Aceasta schimbare face parte din strategia Google, “Material Design”.

Asta inseamna logo-uri mai aerisite, fara efecte, umbre sau alte “artificii”.

Prinicipala noutate pe care am descoperit-o in noua aplicatie YouTube pe mobil este cea prin care utilizatorul poate schimba viteza de redare. Aceasta functie este disponibila de ceva vreme pentru sistemele PC.

Advertisement

Mai jos, am facut si o caomparatie intre vechea si noua aplicatie. In captura din partea stanga, observam interfata inainte de a actualiza aplicatia, apoi, cum arata ea dupa acest update.

tgfIata sYouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea?Iata si cum arata noul player, observam ca a aparut functia cea noua de care aminteam anterior. Astfel, utilizatorul poate alege viteza de redare a unui clip. Nu-mi dau seama cat de utila este aceasta noua setare, insa ea exista.

YouTube isi modifica interfata si logo-ul. Ai facut actualizarea?

Noul YouTube pare per total mai curat si mai aerisit, va invit si pe voi sa actualizati aplicatia existenta deja la voi in telefon. Pentru asta, nu trebuie decat sa intrati in Google Play si sa cautati “YouTube”. Apoi, apasati pe “Actualizare”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Coryna Ln Kov

  august 30, 2017 at 16:50

  Nu observ schimbari majore, mai bine rezolva problema cu unele clipuri care pe telefoane sau teblete, nu pot fi vizionate, ci doar pe PC-uri, majoritatea urmarim clipurile mai ales pe tablete.

  • Androidro.ro

   august 30, 2017 at 16:53

   Asa este, schimbari majore apar numai la capitolul design.

 2. Daniel

  ianuarie 19, 2019 at 22:25

  Bina,
  Varog sa ma ajutati cu o. Aplicatia youtube sia facut upgrade pe o tableta iar dupa upgrade aplicatia numai functioneaza. Am restartat tableta am golit memoria cache a aplicatiei si cand deschid aplicatia ma ombliga sai fac dinou actualizare. Cand intru in magazin play pot doar dezinstala acualizarile sau sa deschid aplicatia. Inconcluzie aplicatia nu o pot folosi dincauza ferestrei cu actualizarea. Ma puteti ajuta varog frumos?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des