Connect with us

Stiri despre telefoane

Ziua Nationala Chinei este sarbatorita prin reduceri pe tinydeal.com

Published

on

Chinezii sarbatoresc pe 1 octombrie ziua lor naţională si cu acest prilej magazinele au inceput sa aduca in prim plan o serie de campanii prin care, aparent, au reduceri de preturi la mai multe categorii de produse asa cum fac mai de fiecare data.

Este randul acum pentru magazinul tinydeal.com sa iasa in evidenta cu o campanie, interesant este ca majoritatea produselor sunt in depozitul din Europa, asta inseamna teoretic ca nu se mai plateste nimic pe langa pretul produsului. Ei au chiar si un banner in acest senz, banner ce face referire directa la originea produselor promovate.

Holiday Celebration

Din oferta fac parte multe produse si practic mi-a imposibil sa le enumar pe toate, sunt telefoane mobile, accesorii pentru ele, jucarii, drone, diverse gadgeturi, ceasuri inteligente, casti baterii si alte produse.

Advertisement

Am vazut si cateva modele de telefoane aduse in prim plan, Oukitel K6000 PRO, YOTAPHONE 2, LENOVO K3 NOTE, Oukitel U7 PLUS, Asus Pegasus 2 x PLUS, Leagoo M5, Xiaomi Redmi 3S PRO, Asus Zenfone 2 dar si alte produse plus o categorie speciala si dedicata produselor Xiaomi.

ttt

In dreptul fiecarui produs, observ ca magazinul ne informeaza asupra numarului de bucati disponibile la oferta sau ce reducere este aplicata, am vazut si ceasuri inteligente, chiar si modelul ce costa putin peste 10 dolari, este vorba despre U8s, unul dintre cele mai ieftine ceasuri smart de pe piata.

ererererer

Sunt si dispozitive de tip selfie stick, lentile separate pentru telefoanele mobile, casti de la Xiaomi, tablete cu Android si cu Windows, drone, dispozitive de tip TV Box cu Android si alte produse ce sunt disponibile accesand acest link.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des