Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia Fing Network Tools, destul de utila din cand in cand

Aplicatia Fing Network Tools, destul de utila din cand in cand

0
nofollow

Aplicatia Fing Network Tools este gratuita in Google Play si se poate dovedi utila din cand in cand. Nu este genul de aplicatie pe care o vei folosi zilnic, dar poate fi ok atunci cand ai nevoie. Asa cum ne dam seama si din denumire, este vorba despre o aplicatie care ne ofera cateva date legate de retea si in special, de cea WiFi.

Principala functie este cea prin care iti arata cate dispozitive sunt conectate la reteaua WiFi pe care o utilizezi, dar si date despre acestea. Mai exact, cate sunt conectate intr-un anumit moment, la router. Nu iti arata numai telefoanele mobile, recunoaste si televizoare, calculatoare sau alte gadgeturi care folosesc aceeasi retea WiFi.

aplicatia fing network tools

In special, este buna in cazul in care ai suspiciuni legate de reteaua ta WiFi, mai exact, in momentul in care crezi ca cineva ti-a ghicit parola de la router si a reusit sa se conecteze, dar si alerte in timp real. Alte caracteristici:

  • Teste de viteza WiFi, viteza de descarcare și upload, plus latenta.
  • Recunoașterea exacta a dispozitivului, adresa IP, adresaMAC, nume dispozitiv, model, furnizor, producator si chiar versiunea sistemului de operare (telefon mobil).
  • Detecteaza intrusii Wi-Fi în timp real, trimite si alerte de prin telefon sau e-mail.
  • Analiza NetBIOS, UPnP, ping retea, istoric, provider internet, etc.
  • Functii de control parental pentru a programa timpul de utilizare și de a intrerupe accesul la internet.

Aplicatia Fing Network Tools este gratuita si se descarca de AICI. Interfata si cateva dintre setarile disponibile pe un telefon mobil, in capturile de mai jos. Pentru a functiona corect, necesita permisiuni pentru recunoasterea locatiei.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here