Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia PRO TV Plus, TV online pe telefon, gratis

Published

on

Aplicatia PRO TV PLUS am descoperit-o in Google Play si am vrut sa vad cam ce poate. Stim ca din ce in ce mai multa lume, se indreapta catre aplicatiile de mobil si in cazul in care au nevoie de TV online, sau sa urmareasca emisiunile inregistrate.

Cei de la PRO TV au o aplicatie dedicata, este destul de noua si mai ales, este gratuita. Are peste 10.000 de instalari dar un rating destul de slab. 2.5 stele din 5 posibile. Am testat-o destul de mult, am verificat toate functiile, dar nu am gasit vreo problema care sa justifice un rating mic.

PRO TV Plus

PRO TV Plus

Functioneaza perfect in Romania, nu stiu daca asta se aplica si celor aflati in alta tara. De stiut ca este cam singura solutie de a vedea PRO TV online, pe telefonul mobil. In afara de LIVE TV, exista si emisiunile inregistrate, serialele de succes, dar si o alerta.

Aplicatia nu are setari, practic nu poti modifica aproape nimic. Nici macar calitatea video sau formatul clipurilor video. Este necesar sa va faceti un cont, suficient sa introduceti o adresa de mail si o parola.

Advertisement

Descrierea aplicatiei, in Google Play:

PRO TV Plus îți aduce conținut fresh, gratuit, fie ca este vorba despre emisiuni, seriale sau Știrile PRO TV. Aici ai atat conținut live, dar și conținut exclusiv și producții PRO TV, pe care le poți urmari oricand, oriunde, gratuit!”

Capturile pe care le-am facut, observam interfata aplicatiei si modurile disponibile:

Advertisement

Putem seta o alerta pentru a primi o notificare cand incepe emisiunea preferata, functioneaza inclusiv pentru Stirile Pro TV. Apoi, putem viziona emisiunile inregistrate, chiar si productiile de top. Vocea Romaniei, Romanii au talent, Romania, te iubesc, etc.

In concluzie, este o aplicatie super ok si este gratuita. Poate fi descarcata de AICI. Acelasi dezvoltator, mai are in magazinul de aplicatii si titluri (gratuite) precum: Stirile Pro TV, Sport.ro, VOYO.ro, toate sunt in Google Play.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
11 Comments

11 Comments

 1. Anonim

  iunie 4, 2019 at 13:09

  Nu are serialul Vlad :))))

 2. Cristian

  iunie 4, 2019 at 14:25

  Merci,merge in Germania?

 3. Alin

  iunie 5, 2019 at 00:29

  Intr-o perioada functiona excelent un addon prin kodi care era net superior aplicatiei alia : frumos configurat, se putea gasi aproape tot ce a lansat pro tv pana acum..etc . Aplicatia asta de care zici tu este destul de limitata la toate capitolele,si probabil de aici si acel rating. Nu stiu daca are vrei legatura dar acel addon si-a pierdut suportul cam in acelasi timp in care au lansat aplicatia asta

 4. Anonim

  iunie 9, 2019 at 13:18

  Nu funcționează TV Live, sau cel putin nu funcționează în Spania. Deseuri gen Las Fierbinti se pot vedea bine – merci, dar nu interesează pe nimeni.

 5. Dori

  iulie 3, 2019 at 11:20

  Aplicatia nu incarca …cel putin nu in spania

 6. Alexandru

  septembrie 15, 2019 at 22:43

  Nu merge in Franta

 7. Antohi Marilena

  octombrie 8, 2019 at 17:15

  Nu mai prind serialul indian Inimi și lacrimi

 8. Florin M.

  decembrie 6, 2019 at 17:27

  nu merge FACEBOOK login

 9. Anonim

  martie 2, 2020 at 10:34

  Nu ma pot loga in aplicatie ,de ce!??

 10. Anonim

  mai 6, 2021 at 19:50

  Sunteți de sărit în apă vă merge ca curca la vaccin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des