baterie

Aplicatia PRO TV Plus, TV online pe telefon, gratis

Aplicatia PRO TV Plus, TV online pe telefon, gratis

Aplicatia PRO TV PLUS am descoperit-o in Google Play si am vrut sa vad cam ce poate. Stim ca din ce in ce mai multa lume, se indreapta catre aplicatiile de mobil si in cazul in care au nevoie de TV online, sau sa urmareasca emisiunile inregistrate.

Cei de la PRO TV au o aplicatie dedicata, este destul de noua si mai ales, este gratuita. Are peste 10.000 de instalari dar un rating destul de slab. 2.5 stele din 5 posibile. Am testat-o destul de mult, am verificat toate functiile, dar nu am gasit vreo problema care sa justifice un rating mic.

PRO TV Plus

Aplicatia PRO TV Plus, TV online pe telefon, gratis
PRO TV Plus

Functioneaza perfect in Romania, nu stiu daca asta se aplica si celor aflati in alta tara. De stiut ca este cam singura solutie de a vedea PRO TV online, pe telefonul mobil. In afara de LIVE TV, exista si emisiunile inregistrate, serialele de succes, dar si o alerta.

Aplicatia nu are setari, practic nu poti modifica aproape nimic. Nici macar calitatea video sau formatul clipurilor video. Este necesar sa va faceti un cont, suficient sa introduceti o adresa de mail si o parola.

Descrierea aplicatiei, in Google Play:

PRO TV Plus îți aduce conținut fresh, gratuit, fie ca este vorba despre emisiuni, seriale sau Știrile PRO TV. Aici ai atat conținut live, dar și conținut exclusiv și producții PRO TV, pe care le poți urmari oricand, oriunde, gratuit!”

Capturile pe care le-am facut, observam interfata aplicatiei si modurile disponibile:

Putem seta o alerta pentru a primi o notificare cand incepe emisiunea preferata, functioneaza inclusiv pentru Stirile Pro TV. Apoi, putem viziona emisiunile inregistrate, chiar si productiile de top. Vocea Romaniei, Romanii au talent, Romania, te iubesc, etc.

In concluzie, este o aplicatie super ok si este gratuita. Poate fi descarcata de AICI. Acelasi dezvoltator, mai are in magazinul de aplicatii si titluri (gratuite) precum: Stirile Pro TV, Sport.ro, VOYO.ro, toate sunt in Google Play.