Acasă Stiri despre telefoane

Aplicatia TIKTOK pentru televizoarele cu Android

3

Aplicatia TIKTOK pentru televizoarele cu Android – Daca esti fanul acestei aplicatii si daca petreci multi timp rasfoind continutul, ai putea sa-ti instalezi si aplicatia pentru Smart TV, una nou aparuta. Dar este importamt de stiut ca pentru moment, va trebui sa-ti setezi televizorul pe regiunea Marea Britanie.

Eu am cautat pe televizorul meu cu Android, dar fara succes (setat pe Romania). Insa, pentru a va face o idee cum arata in cazul in care nu vreti sa setati televizorul pe o alta regiune, puteti intra in Google Play de pe PC si sa cautati TikTok for Android TV.

Mare inginerie nu pare a fi. Se controleaza feed-ul cu telecomanda televizorului, ai acces si la comentarii sau la ce categorii de clipuri preferi. Probabil ca nu poti lasa un commnet, asa cum nu poti lasa nici in cazul aplicatiei YouTube pentru Smart TV. Ar dura o eternitate sa scrii un comentariu.

Vestea buna este si pentru cei care au un alt sistem de operare instalat pe TV, adica webOS, Tizen sau Fire TV. Cei ce detin un televizor cu un sistem de operare enumerat anterior, pot cauta in magazinul de aplicatii si daca deja a aparut, o pot instala.

O alternativa mai simpla ar fi cea prin care putem proiecta sau oglindi ecranul telefonul pe televizor. In acest mod, am scapa de limitarile pe care le are o aplicatie dedicata utilizarii pe un televizor, indiferent de sistemul de operare folosit. In orice caz, cred ca baza ramane tot telefonul.

Aplicatia TIKTOK pentru televizoarele cu Android

Conform wikipedia, TikTok este aplicația mobilă care le permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video între 3 și 60 de secunde ca durată. Aceste filmulețe au pe fundal fragmente din piese muzicale, diferite sunete, dialoguri, sau diferite replici memorabile iar protagoniștii filmulețelor fie dansează, mimează un dialog sau un cântec ori interpretează scenic pe baza sunetului original, totul pentru a crea o plăcere, o stare de bine utilizatorului.

Potrivit rezultatelor obținute de magazinele de aplicații AppStore și GooglePlay, TikTok este cea mai descărcată aplicație la nivelul continentului European și a celui American, iar valoarea companiei deținătoare a acestei aplicații a ajuns la 75 de miliarde de dolari.

3 COMENTARII

  1. Sau mai simplu cauti apk-ul tik tok pt marea Britanie il descarci in telefon si il bagi la share pt tv printr-un explorator de fisiere capabil de asta.
    Very easy!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.