Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Buton virtual cu multe functii pentru Android, totul in stilul IOS

Buton virtual cu multe functii pentru Android, totul in stilul IOS

2

Buton virtual cu multe functii pentru Android, totul in stilul IOS – Acest buton “asistent”virtual,  il imita oarecum pe cel pe care-l regasim instalat in sistemul de operare IOS de pe telefoanele IOS, adica “Assistive Touch” denumirea lui corecta si exacta. Desi l0am instalat si eu pe telefonul meu cu Android si am testat functiile, pot spune ca nu ma multumeste 100% si nu cred ca il voi pastra foarte mult, insa este o parere personala, poate fi util pentru anumiti utilizatori de Android in anumite cazuri.

Recomand sa instalati aplicatia din Google Play, este gratuita si puteti sa va dati singuri seama daca va este utila sau nu. Pana atunci, iata cam la ce sa va asteptati, ce beneficii va ofera dar si ce setari aveti la dispozitie:

Assistive Touch for Android 2 este practic o scuratura, ceva rapid pentru anumite functii pe care voi le folositi des, avantajul ar fi acela ca poate fi personalizat destul de mult, asta este si motivul pentru care spuneam ca aplicatia poate deveni utila in anumite cazuri si se poate adapta nevoilor. De indata ce o instalati, veti intra direct in setarile acestei aplicatii – buton si dupa ce o setati dupa bunul plac, pe ecranul de start sau in orice pagina ati fi, va aparea pictograma ce va indica faptul ca aplicatia este pregatita si ruleaza.

Daca apasati pe simbol, veti avea acces rapid la cateva functii de baza (depinde si ce alegeti voi), eu gasesc util faptul ca pot bloca rapid telefonul, fara sa mai “bajbai” dupa butonul fizic sau pot activa rapid modul silentios. O gasesc utila si in cazul in care aveti probleme cu butoanele fizice ale telefonului, aceasta aplicatie poate suplini lipsa lor destul de bine. De amintit si faptul ca acest buton virtual poate fi “asezat” oriunde pe ecranul telefonului, este suficient sa il atingeti si sa il trageti in locul dorit.

Asa cum spuneam, poate fi setata, atat la nivel de design cat si la nivel de functionalitate, setarile de baza, cele prestabilite le vedeti mai jos:

Pentru a bloca ecranul rapid, trebuie mai intai sa acordati permisiunea aplicatiei, asa cum observati in penultima captura de ecran, este suficient sa apasati pe “activate” si permisiunea va fi acordata pentru totdeauna (cat timp aveti aplicatia instalata)

Sper ca am explicat pe intelesul tuturor, aplicatia Assistive Touch for Android 2 poate fi descarcata gratuit de AICI.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here