Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Ccleaner, o aplicatie utila pentru eliberarea memoriei telefonului

Published

on

Ccleaner, o aplicatie utila pentru eliberarea memoriei interne si veti vedea in cele ce urmeaza, ce anume stie sa faca.

Desi in nenumarate randuri am spus ca este bine sa va feriti de aplicatiile care promit sa elibereze stocarea, sa “raceasca” telefonul sau sa-i dea un boost de performanta, Ccleaner este diferita. Este o aplicatie de incredere, rating 4.6 in Google Play.

Pe Android, a aparut mai recent. Insa, pe sistemul de operare Windows, ea exista de foarte multi ani. Mai exact, a fost lansata in anul 2003 si personal, o folosesc cu succes pe PC. Din curiozitate, am instalat-o si pe telefon, iata cum arata si de ce anume este capabila.

Advertisement

Ccleaner – caracteristici:

 • curata memoria cache a aplicatiilor, poate curata folderul “descarcari”, eliminarea în siguranta a fișierele inutile.
 • elimina fisierele corupte, inutile sau expirate
 • ne arata ce aplicatii nu sunt utilizate sau cele ce descarca bateria
 • statistici in legatura cu aplicatiile care utilizeaza cel mai mult datele mobile
 • permite vizualizarea gradului de utilizare a procesorului
 • temperatura acumulatorului
 • impactul general al fiecarei aplicații de pe dispozitivul dvs, etc

Acestea sunt numai cateva dintre caracteristicile aplicatiei, una ce are reclame, insa de bun simt. Mai exact, nu veti fi “bombardati” cu anunturi si nici nu va trebui sa asteptati cateva secunde pana cand veti putea sa le inchideti. Este disponibila si o versiune fara reclame, costa 33.99 lei/an.

Interfata este bine pusa la punct si moderna, setarile si optiunile sunt ordonat grupate, dar nu exista suport pentru limba romana. Dupa instalare, vei putea vedea un tutorial prin intermediul caruia inveti sa instalezi aplicatia si apoi, esti obligat sa acorzi cateva permisiuni.

Oricum, este usor de folosit si are capacitatea de a analiza singura sistemul de operare si de a oferi anumite sfaturi. Poti vedea in timp real consumul memoriei RAM, ce fisiere sau aplicatii ocupa cel mai mult din stocare, chiar si temperatura acumulatorului sau date legate de telefon. In cazul in care va intereseaza, o puteti descarca de AICI (gratuit).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Alin

  octombrie 18, 2019 at 09:07

  Si asta ( precum majoritatea de gen ,de altfel) poate fi utila numai in cazul in care dupa ce o folosesti o si dezinstalezi imediat. Altfel va face ea in sine mai mult rau decat ce a sters. Asa cum ai zis, ai mai scris despre aplicatii de gen si te contrazic aici pt ca nici aceasta nu cred este diferita. Va rula in fundal daca ii dai accept la toate permisiunile si va uza resursele telefonului

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des