baterie

Ce se intampla cu Samsung? De ce renunta la Galaxy Note 21?

Ce se intampla cu Samsung? De ce renunta la Galaxy Note 21?

Ce se intampla cu Samsung? De ce renunta la Galaxy Note 21? Prin 2020, au existat niste zvonuri. Se spunea ca Galaxy S21 va veni cu un dispozitiv asemanator cu S-Pen. Asa a fost. Apoi, au inceput zvoluri legate de posibila disparitie a seriei “Note”, poate cele mai bune si mai titrate telefoane mobile din lume.

Acum, in ianuarie 2021, aflam detalii tocmai de la Ice Universe, cel ce a gresit de putine ori atunci cand a anuntat ceva. Mai putin conteaza cine este de fapt si de unde are aceste informatii. Cert este ca in proportie de 90%, cam tot ce a spus s-a adeverit.

Si acum, ne spune “Galaxy Note, The End”. Deci, intr-o mare proportie, putem spune ca nu va exista un Samsung Galaxy Note 21, poate nici Note 22, 30 sau ce denumiri avea de gand producatorul.

Ce se intampla cu Samsung? De ce renunta la Galaxy Note 21?

Recent lansat, Galaxy S21 Ultra este disponibil cu suport pentru S-Pen, chiar daca acest accesoriu nu vine direct in cutie. Samsung deja a declarat ca mai multe terminale din seria “Galaxy” vor fi dotate cu asa ceva, ramane sa asteptam sa vedem care vor fi ele si cand vor sosi.

Poate pe parcursul anului sa asistam la alte lansari, unele cu care nu eram obisnuiti. Poate vor sa se concentreze mai mult pe telefoanele mobile pliabile, sa se lafa oarecum mai accesibile si acestea sa inlocuiasca de fapt gama “Note”.

Galaxy Note 21

Nu cred ca au avut probleme cu vanzarile, probabil ca nu acesta este motivul pentru care vor recurge la aceasta decizie (daca o vor face). Retinem ca Samsung nu a facut oficial acest anunt si nici nu cred ca o vor face prea curand, probabil nu ar da bine…