baterie

Daca reziliezi anticipat cu DiGi Mobil, atunci vei plati mai mult pentru telefon!

Daca reziliezi anticipat cu DiGi Mobil, atunci vei plati mai mult pentru telefon!

In cazul rezilierii anticipate, telefonul se va plati la pret de lista. Abonamentele cu care se cumpara telefoanele, sunt valabile pe 24 luni. Informatia aceasta apare scrisa mic de tot in subsolul paginii si poti afla tot acolo care este acest pret de lista. Ce inseamna practic acest pret de lista?

Ei bine, am comparat acest pret de lista cu preturile afisate in dreptul telefoanelor si este adevarat, acest pret este ceva mai mare in cazul in care doresti sa reziliezi anticipat cu cei de la DigiMobil.

Ce inseamna reziliere anticipata? Concret nu as putea spune, cred ca nimeni nu stie asta cu exactitate si nu multi au fost cei care au apelat la ANPC pentru a scapa de un abonament de telefonie mobila, indiferent de retea. Cred ca daca suni si vorbesti la relatii cu clientii vei afla ca nu poti rezilia anticipat un abonament si consilierii vor incerca sa-ti ofere alternative la abonament, telefoane mobile, etc. si toate astea pentru a nu pleca din reteaua lor.

digi-mobil-logo

Stiu ca legea s-a schimbat in acest sens si nu esti obligat sa stai la un operator mobil cat timp vor ei…este un subiect pe care il vom aborda cu alta ocazie, pana atunci ne intoarcem la acest pret de lista de la Digi.

Cumperi un telefon Allview sa spunem impreuna cu un abonament, dai cu cateva sute de lei mai putin pe el si atunci cand vrei sa pleci mai devreme de la DiGi vei descoperi ca de fapt mai ai ceva de plata, nu spun ca este un aspect negativ sau pozitiv, iata insa cateva exemple de preturi.

  • Samsung S7 Edge Black pret cu abonament 3149 lei, pret lista 3649 lei
  • Apple iPhone 6S 64Gb Space Gray  pret cu abonament 3599 lei si pret lista 4099
  • Huawei P9 pret cu abonament 2299 lei si pret lista 2799 lei
  • Allview X3 Soul Lite pret cu abonament 699 lei si pret lista 1124 lei
  • Allview P5 eMagic pret cu abonament 299 lei si pret lista 449 lei

Mai jos, vedem intreaga lista de preturi, adica acest “pret de lista” de la DiGi Mobil, preturile reale ale telefoanelor adica:

5ty