Acasă Stiri Android Si Noutati Daca reziliezi anticipat cu DiGi Mobil, atunci vei plati mai mult pentru...

Daca reziliezi anticipat cu DiGi Mobil, atunci vei plati mai mult pentru telefon!

10

In cazul rezilierii anticipate, telefonul se va plati la pret de lista. Abonamentele cu care se cumpara telefoanele, sunt valabile pe 24 luni. Informatia aceasta apare scrisa mic de tot in subsolul paginii si poti afla tot acolo care este acest pret de lista. Ce inseamna practic acest pret de lista?

Ei bine, am comparat acest pret de lista cu preturile afisate in dreptul telefoanelor si este adevarat, acest pret este ceva mai mare in cazul in care doresti sa reziliezi anticipat cu cei de la DigiMobil.

Ce inseamna reziliere anticipata? Concret nu as putea spune, cred ca nimeni nu stie asta cu exactitate si nu multi au fost cei care au apelat la ANPC pentru a scapa de un abonament de telefonie mobila, indiferent de retea. Cred ca daca suni si vorbesti la relatii cu clientii vei afla ca nu poti rezilia anticipat un abonament si consilierii vor incerca sa-ti ofere alternative la abonament, telefoane mobile, etc. si toate astea pentru a nu pleca din reteaua lor.

digi-mobil-logo

Stiu ca legea s-a schimbat in acest sens si nu esti obligat sa stai la un operator mobil cat timp vor ei…este un subiect pe care il vom aborda cu alta ocazie, pana atunci ne intoarcem la acest pret de lista de la Digi.

Cumperi un telefon Allview sa spunem impreuna cu un abonament, dai cu cateva sute de lei mai putin pe el si atunci cand vrei sa pleci mai devreme de la DiGi vei descoperi ca de fapt mai ai ceva de plata, nu spun ca este un aspect negativ sau pozitiv, iata insa cateva exemple de preturi.

 • Samsung S7 Edge Black pret cu abonament 3149 lei, pret lista 3649 lei
 • Apple iPhone 6S 64Gb Space Gray  pret cu abonament 3599 lei si pret lista 4099
 • Huawei P9 pret cu abonament 2299 lei si pret lista 2799 lei
 • Allview X3 Soul Lite pret cu abonament 699 lei si pret lista 1124 lei
 • Allview P5 eMagic pret cu abonament 299 lei si pret lista 449 lei

Mai jos, vedem intreaga lista de preturi, adica acest “pret de lista” de la DiGi Mobil, preturile reale ale telefoanelor adica:

5ty

10 COMENTARII

 1. Cred că e ceva normal, eu am luat de la ei acum 4 luni un Lenovo K4 cu 1100 lei, prelungind abonamentul pe care deja îl aveam iar în oferta altor magazine online prețul era de 1400-1500 lei fără abonament.

 2. Mie mi se pare ok ceea ce cer ei acolo, dacă primești un telefon redus la contract de 24 de luni, să-l plătești la preț întreg dacă vrei sa pleci mai repede.
  Nu mi se pare ok sa te pună sa plătești alte taxe, cum ar fi abonamentul pe lunile ramase…

 3. Nu cred să am vreodată motive să trec la alt operator. Sunt foarte mulțumit de prețul abonamentului, de semnal .Serviciile oferite pe cablu sunt mai mult decât ok ținând cont că locuiesc în zonă rurală.

 4. Deci daca in decembrie mi se termina contractul , cei doi ani, si vreau sa cumpar alt telefon cu ce avans îl pot lua cu avansul mai mic sau ala mai mare ?

  • Salut!
   se poate achizitiona un telefon nou cu avans din grila 1,2 sau 3 dupa cum doriti,Grila 3 sau de fidelizare o gasiti in magazinele Digi.De asemenea exista si o campanie cu vouchere in functie de numarul si tipul de servicii pe care le aveti la ei.Problema in cazul acestor vouchere este ca se folosesc doar pentru plata avansului la telefoane si prelungesc cu 24 de luni toate serviciile detinute la ei,mai multe informatii puteti obtine daca cautati pe Google blog rds sau intrati in legatura cu helparul lor de pe softpedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here