Connect with us

Stiri despre telefoane

Darwin.ro iti cumpara telefonul prin programul buy back

Published

on

Darwin.ro iti cumpara telefonul prin programul buy back – Spuneam in acest articol despre intrarea pe piata a unuia dintre cele mai mari magazine din Republica Moldova. Magazinul Darwin ar fi trebuit sa se lanseze si in cadrul unui eveniment ce ar fi avut loc in data de 13 martie 2020.

Locatia: Park Lake Shopping Center, cunoscutul vloger Vicu Turcan ar fi fost gazda evenimentului. Coronavirus a reusit sa anuleze si acest eveniment, dar magazinul ramane in online (sunt si 2 fizice).

Acum, discutam despre programul lor de tip buy back, program din ce in ce mai intalnit in Romania (vezi si quickmobile.ro sau un serviciu de genul celor de la flip.ro).

Advertisement

Programul se numeste Trade In si darwin.ro ne spune ca totul se desfasoara rapid, iti poti cumpara un telefon nou in numai 10 minute si primesti pana la 75% reducere daca le vinzi lor telefonul actual.

Din pacate, programul este destul de neclar. Mi-ar fi placut sa fie oferite mai multe detalii. In principiu, iti selectazi telefonul pe care-l ai aici din lista disponibila pe site, apoi trebuie sa te duci cu el intr-un magazin Darwin, cel din Bucuresti sau Sibiu.

Nu ni se precizeaza daca serviciul este disponibil si online…destul de neclare informatiile oferite. Ni se comunica: “După evaluarea produsului vechi, primești imediat o reducere la toate produsele Darwin. Apropo, evaluarea device-ului tău se face la cel mai avantajos pentru tine nivel.

Advertisement

Dispozitivele pot avea prețuri chiar mai bune decât cele oferite pe piața produselor la mâna a doua. Astfel, poți economisi până la 75% din prețul modelului nou dorit.

Haideti sa facem si o evaluare. Ne vindem telefonul nou si vedem cat trebuie sa mai dam pentru a ne achizitiona unul nou. Am selectat ca producator OnePlus (sunt mai multi producatori).

Spre exemplu, dava vreau sa-mi vand telefonul OnePlus 7 PRO cu 6GB RAM, primesc pe el 1810 lei. In cazul in care doresc in acelasi timp sa-mi cumpar un model nou (sa spunem 7T cu 8GB RAM), mai am de achitat 1189 lei.

Advertisement

Oferta nu este chiar rea, cu toate ca mai avantajos este pentru ei. Mai exact, poti primi mai mult pe olx.ro. Cam la fel primim si pentru un S10 Plus cu 8GB RAM. Aici, lucrurile se schimba putin. 1880 lei este o suma cam mica, pe olx.ro poti sa-l vinzi mult mai scump, am atasat o captura de ecran la final.

Este posibil ca preturile sa fie orientative si dupa o analiza mai amanuntita a celor de la darwin.ro, oferta sa fie mai buna, desi nu cred asta!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des