Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Just Dance Now, Super Aplicatie Pentru Telefon

Just Dance Now, Super Aplicatie Pentru Telefon

3
nofollow

Just Dance Now, Super Aplicatie Pentru Telefon

Just Dance Now este genul de aplicatie ce nu trebuie sa-ti lipseasca de pe telefon daca esti pasionat de dans sau daca vrei pur si simplu sa te distrezi si sa folosesti la maxim puterea telefonului tau.

Just Dance Now este o aplicatie – joc utila si in primul rand distractiva lansata pe 25 septembrie de catre celebra companie Ubisoft atat pe platforma Android cat si pe IOS. Ideea este simpla, descarci jocul pe telefon, il instalezi, astepti sa se descarce melodiile si apoi intrii pe www.justdancenow.com de pe calculator. 

Pe calculator se va genera un cod pe care trebuie sa-l introduci in telefon apoi PC-ul se va sincroniza cu telefonul si va incepe distractia. Trebuie sa tii telefonul in mana dreapta, sa pornesti sonorul pe PC si sa incepi sa dansezi urmarind personajul care apare pe ecranul calculatorului.

Va trebui sa reproduci destul de fidel personajul de pe ecranul telefonului deoarece va trebui sa aduni cat mai multe puncte. Este genul de joc / aplicatie ce inlocuieste cu succes o consola Wii sau Playstation.

Daca nu ati inteles nimic din explicatia mea (nu sunt un bun dansator 🙂 ) urmariti clipul de mai jos:

Aplicatia este gratuita si se poate descarca de AICI. Recomand o conexiune WiFi

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here