Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Editare Si Efecte Video Pe Android

Editare Si Efecte Video Pe Android

0

In trecut aceste doua lucruri, editarea si efectele video puteau fi facute doar pe un calculator performant, insa cum tehnologia nu sta pe loc iata ca si dispozitivele mobile s-au adaptat si sunt capabile sa faca asa ceva ba chiar mai mult.

Aplicatia disponibila gratuit in Google Play Magisto Video Editor & Maker reuseste cu succes in doar cateva minute sa transforme  clipurile video și fotografiile tale în adevarate filme editate profesional prin adaugarea de muzica, grafica si o multime de efecte video. Aplicatia analizeaza impreuna cu tine fisierele multimedia pe care le vrei editate, utilizand codecuri ffmpeg sub permisiunea LGPL.
1

Ai posibilitatea sa adaugi clipului facut de tine stabilizare automată video, diverse filtre, efecte sau tranzitii, poti adauga diferite coloane sonore direct de pe dispozitiv, aplicatia avand si functia de recunoaștere facială ce detectează persoanele importante din clipurile video.

 Descarca Gratuit desc

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here