nofollow

Cate site-uri sunt pe internet, atatea zvonuri si informatii despre acest telefon gasesti. Nu trece o zi fara sa apara informatii mai mult sau mai putin credibile despre  Samsung Galaxy S5. Un lucru este sigur – nu vom afla cu adevarat specificatiile tehnice ale acestui telefon decat atunci cand cei de la Samsung il vor lansa, adica cel mai probabil in prima parte a anului 2014.

Am adunat cateva dintre cele mai credibile si posibile specificatii tehnice si le voi prezenta in cele ce urmeaza .

Galaxy S5 Specificatii Posibile Si Lansare

samsung-galaxy-s5

-Cel mai probabil, la fel ca iPhone 5s, Galaxy S5 va fi disponibil in 2 modele, unul cu carcasa metalica si o varianta mai ieftina cu o carcasa de plastic.

-Pentru Europa, pretul va fi de 800 E varianta metalica si 650 E cea de plastic.

-Memoria RAM NU va fi de 4 GB, Samsung oferind deocamndata pe acest model 3 GB de RAM.

-Ambele variante vor fi dotate cu un ecran de acum reprezentativ pt. seria Galaxy, SuperAMOLED de 5.25 inci cu o rezoluţie de 2560×1440 pixeli 2K.

-Samsung Galaxy S5 va fi dotat probabil cu o camera de 16 MP si suport pentru inregistrare 4K, tehnologie deja existenta pe Note 3.

-Procesorul pe varianta metalica va fi un octa-core  Samsung Exynos 6 si un quad-core Qualcomm Snapdragon 805 (doua module quad core ce insa nu pot rula simultan) pentru varianta mai ieftina cu carcasa din plastic.

-Conexiunile de date mobile LTE vor atinge pana la 300 Mbps.

-Pentru ambele modele, sistemul de operare va fi Android 4.4 KitKat.

-Varianta mai scumpa ar putea fi dotata cu senzor ce permite scanarea irisului ca raspuns pentru scannerul de amprente folosit la iPhone pentru securizarea smartphone-ului.

-Telefonul urmeaza sa primeasca o baterie impresionanta de 3000 mAh.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree