Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android GTA Liberty City Stories acum si pentru telefoanele Android

GTA Liberty City Stories acum si pentru telefoanele Android

4

Ati vrut GTA si pentru tabletele sau telefoanele cu Android, acum exista spre descarcare Liberty City Stories, joc oficial si oferit chiar de catre dezvoltator, adica de catre firma Rockstar Games.

Nu este insa versiunea GTA 5 pentru Android si nici nu il veti gasi direct si vreodata in Google Play, grafica este prea complexa, jocul prea mare si nu cred ca un dispozitiv mobil cu Android va face fata cerintelor de stocare sau la nivel hardware. Am vazut o gramada de site-uri pe internet ce pretind ca au GTA 5 in varianta apk ce poate fi descarcata si instalata direct pe un telefon, nimic mai fals! 

Personal am incercat din curiozitate si nu o scoti la capat, nu exista nicio sansa de a juca GTA 5 pe telefon direct prin descarcarea sa din Google Play, insa cred ca deja stiti asta.

rt

Revenind la GTA Liberty City Stories, vestea buna este ca il puteti descarca direct din Google Play, vestea proasta este ca va trebui sa platiti 33.99lei, asta este pretul cerut de catre Rockstar Games in momentul in care scriu acest articol. Nu va asteptati la grafica de pe PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 sau PC, insa cu siguranta este un joc ok, asa cum sustin si comentariile de pe pagina dedicata jocului in Google Play!

Gameplay VIDEO mai jos, LINK DESCARCARE.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=Ttcb4i-fJNI[/wpsm_video]

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here