Connect with us

Stiri despre telefoane

Pret in Romania pentru Huawei P50 PRO cu Snapdragon 888

Published

on

Huawei P50 PRO este listat de un magazin din Romania, insa nu de eMag si nici macar pe pagina oficiala Huawei. Oferta vine din partea celor de la Quickmobile.ro, probabil ca este singurul magazin care il aduce in Romania.

Posibil ca acesta sa fie si motivul pentru pretul destul de mare, sunt listate mai multe versiuni. Teoretic, este vorba despre versiunea cu Snapdragon 888. Spun teoretic deoarece asa apare scris in pagina de prezentare de pe Quickmobile.

Daca intram in pagina de produs, apare avand procesorul Kirin 9000, adica acelasi intalnit si in interiorul lui Mate 40 PRO. Deci, cine este cu adevarat interesat in achizitionarea acestui smartphone, va trebui sa sune la quickmobile.ro si sa ceara mai multe detalii. Iata de ce spun ca sunt nedumerit in legatura cu procesorul:

Advertisement

In pagina cu specificatiile tehnice:

Pret in Romania pentru Huawei P50 PRO cu Snapdragon 888

In prima pagina a magazinului:

Pret in Romania pentru Huawei P50 PRO cu Snapdragon 888

In orice caz, eu cred ca este un telefon dedicat fanilor impatimiti Huawei, sau celo pe care nu-i intereseaza deloc lipsa aplicatiilor Google si a altor aplicatii pe care acest smartphone nu le are instalate in mod default (in comparatie cu un Android “obisnuit”).

Advertisement

Magazinul ne mai spune ca sistemul de operare este HarmonyOS 2.0, ceva inedit. Se aseamana destul de mult cu un Android, probabil ca la baza este tot un Android (sau nu). Discutam in cateva fraze si despre preturi, unele nu chiar pentru toate buzunarele.

Pret in Romania pentru Huawei P50 PRO cu Snapdragon 888

Sunt mai multe versiuni disponibile, probabil sunt cele pentru China, o versiune internetionala nu cred ca este momentan. 6521 lei, atat costa cel mai “ieftin”. Este o versiune roz, 4G si 8GB RAM. Cel mai scump este cel cu 12GB RAM, tot 4G. Costa 7300 lei. Nu avem o versiune 5G.

 

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des