Acasă Stiri despre telefoane Apar primele magazine iHunt, compania se extinde in 2019

Apar primele magazine iHunt, compania se extinde in 2019

5

In ciuda multora, iHunt reuseste sa se extinda, o face nu foarte repede, dar o face sigur. De curand, am aflat ca au aparut primele magazine partenere iHunt, este vorba despre cele fizice, nu online.

Asta inseamna ca cei ce vor intra intr-un astfel de magazin, vor gasi o sectiune dedicata celor de la iHunt si vor descoperi telefoane mobile, accesorii sau alte diverse produse ce sunt vandute de catre aceasta companie si pe care le puteti descoperi in interiorul acestui articol.

Si se pare ca nu se opresc numai la primele 6 magazine partenere pe care le au in prezent (octombrie 2019). Locatiile acestora:

  • Strada Theodor Aman 6, Craiova, Dolj, Romania.
  • Strada Mosoiu Panait 1, Craiova, Dolj, 200395, Romania.
  • Strada Alexandru Ioan Cuza, Craiova, Dolj, Bl. 150 Femina Parter.
  • Strada Unirii, Nr. 3 Parter, Targu Jiu, Gorj, Romania.
  • Strada Pietii, Bl G9 Parter, Filiasi, Dolj, 205300, Romania.
  • Strada Republicii 114E, Strehaia, Mehedinţi, 225300, Romania.

Pe site-ul oficial, ihunt.ro, exista o sectiune dedicata pentru cei ce vor sa devina parteneri:

“iHunt isi doreste sa identifice distribuitori de incredere, alaturi de care sa construiasca si sa cultive parteneriate pe termen lung.

Cautam parteneri de distributie alaturi de care sa ne indreptam catre un obiectiv comun: dezvoltarea permanenta a afacerii. Administrezi un magazin de telefoane mobile sau electronice sau te gandesti sa adaugi in oferta magazinului aceste categorii? Poti vinde produsele iHunt in numai doua zile!”

Printre avantajele celor ce vor sa devina parteneri iHunt, se numara livrarea gratuita si rapida, promovare media si investitie permanenta in brand, portofoliu performant si atent construit. Alte detalii, aici.

Este o companie romaneasca si cred ca trebuie sprijinita, am observat ca multi arunca cu noroi (in mod gratuit) in astfel de afaceri. Anul acesta iHunt a reusit sa se listeze la BVB, sa intre cu campanii mai agresive inclusiv pe TV, dar si sa-si diversifice oferta de produse.

Iata ce au reusit sa aduca sub brand propriu pana acum, pe langa telefoanele mobile:

Urmeaza sa ne prezinte modelul iHunt P13000, un telefon cu o baterie uriasa despre care am scris deja un articol in exclusivitate. iHunt s-a remarcat prin telefoanele mobile de tip rugged si fara indoiala, in Romania, sunt pe primul loc in aceasta categorie.

Ramane de vazut ce telefoane si alte gadgeturi vor mai prezenta in 2020 si daca isi vor extinde portofoliul de produse.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.