Connect with us

Stiri despre telefoane

Incarcator wireless Samsung, dar cu sterilizator UV

Published

on

Un produs destul de nou sub brand Samsung si imi place ca pretul este destul de accesibil. Incarcator wireless si in acelasi timp, un sterilizator UV pentru telefoanele mobile, probabil si pentru alte gadgeturi sau obiecte ce ar incapea in cutia respectiva.

Este o perioada in care aceste gadgeturi au devenit destul de populare, recent scriam si despre un produs de la Xiaomi, dar lista ofertelor poate continua.

sterilizator UV

Mai scumpe sau mai ieftine, mai de incredere sau din contra. Discutam totusi aici de Samsung si putem presupune ca isi face treaba pentru care a fost construit.

Advertisement

Cutiuta are dimensiuni generoase si din moment ce aflam ca in interior incape cu usurinta un telefon de genul S20 Ultra (6.9″), ne putem gandi ca 99% dintre telefoanele mobile vor fi compatibile.

Incarcator wireless Samsung, dar cu sterilizator UV

Sterilizatorul poate incarca si telefonul mobil prin tehnologia wireless, dar principala sa menire, este de a neutraliza 99% din germenii și bacteriile daunatoare, inclusiv E.coli, Staphylococcus și Candida albicans.

Observ ca spre deosebire de alte produse asemanatoare, Samsung nu aminteste despre Coronavirus, mai exact despre posibilitatea de a distruge acest virus.

Advertisement

Alimentarea dispozitivului se face printr-un port USB TIP-C si poate fi folosit orice cablu al unui telefon mobil. La fel si cu incarcatorul, este compatibil cu un charger mobil.

Conform producatorului, in timpul sterilizării, capacul magnetic pastreaza etans sterilizatorul, oferind stabilitate utilizatorilor, în timp ce opritorul de cauciuc amortizeaza impactul și absoarbe zgomotul, atunci cand se deschide și se închide carcasa.

Durata sterilizarii este de 10 minute, pot fi amplasate diverse obiecte precum ochelari de soare, casti, chei, bani, ceasuri, etc. Greutatea dispozitivului este de 369g, pretul de 299 lei (pe samsung.ro)

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des