Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Instaleaza pe orice telefon camera cu 3D Animoji Nokia

Instaleaza pe orice telefon camera cu 3D Animoji Nokia

2

Instaleaza pe orice telefon camera cu 3D Animoji Nokia, este vorba despre aplicatia de camera complata, cea care vine preinstalata pe telefoanele Nokia 6.1 Plus. Acesta se bucura de 3D Animoji, ceva in genul celor de la Apple sau Samsung.

Cei de la xda developers au reusit sa o faca sa functioneze pe orice telefon cu Android, este in format apk. si nu necesita root sau cunostinte speciale. Pur si simplu se descarca si se instaleaza ca o aplicatie normala.

Atentie insa, ruleaza numai pe telefoanele ce au ca sistem de operare Android Oreo sau Android 9 PIE. 

Am instalat-o pe un astfel de telefon si rezultatele sun bune, este o aplicatie ok care pe langa acest 3D Animoji, mai vine si cu o serie de functii extra. Trebuie sa stiti insa ca sunt mai multe feluri de Animoji, nu va asteptati sa primiti ceva identic cu ce gasiti pe Samsung sau pe Apple. De fapt, cei de la Samsung au trimis de curand un update spre modelele S8 si S8 Plus, acesta au primit si ele Emoji AR, este vorba insa de o versiune simplificata si nu de Live Emoji.

Oricum, puteti instala si voi aceasta aplicatie Nokia camera cu 3D Animoji si o puteti pastra in cazul in care considerati ca este mai buna fata de cea instalata deja pe telefonul vostru. Link de descarcare, la finalul articolului.

Iata si cum apar aceste efecte denumite 3D Animoji, ele pot fi folosite si in mod foto dar si in video, sunt efecte animate:

In afara de ceea ce vedeti mai sus, am gasit si diverse moduri destul de interesante. Bokeh live, mod profesional, filmare lenta, filmare cu incetinitorul. Puteti incerca si activarea celor doua camere in acelasi timp. Cea principala si cea selfie, personal am primit eroare, insa optiunea exista. Este o aplicatie bogata si cu destul de multe optiuni, le vedeti pe cateva in capturile de mai jos:

Aplicatia se descarca de AICI si se instaleaza cu ajutorul unui manager de fisiere. Trebuie sa aveti activata optiunea “surse necunoscute” si sa acordati permisiunile aplicatiei pentru a functiona.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here