Acasă Stiri Android Si Noutati LG G3 vs Samsung Galaxy S5 – Comparatie

LG G3 vs Samsung Galaxy S5 – Comparatie

0
nofollow

LG G3 vs Samsung Galaxy S5 – Comparatie

LG G3 tocmai ce a fost lansat insa se bucura deja de o foarte mare popularitate, telefonul fiind unul foarte dotat dar si foarte frumos. Din punct de vedere al specificatiilor tehnice as putea spune ca este peste Samsung Galaxy S5, insa preturile celor doua terminale sunt destul de apropiate.

LG G3 este fara indoiala unul dintre cele mai performante telefoane disponibile la ora actuala, oferind utilizatorului un ecran fenomenal cu o rezolutie quad HD si o densitate a pixelilor de 534 ppi ! Pentru a va face o idee asupra ecranului, acesta are o rezolutie ca a unui iMac, numai ca acesta din urma are un ecran de 27 inci.

Pretul acestuia fiind de aproximativ 580 E, iar un Samsung Galaxy S5 costa de exemplu la eMag 2800 lei in conditiile in care G3 nu a ajuns inca in rafturile magazinelor din Romania la ora redactarii acestui articol.

Vânzările modelului LG G3 in Coreea de Sud sunt de aproape 3 ori mai mari fata de rivalul sau Samsung S5, aproape 100.000 de unitati fiind vandute in cinci zile de cand telefonul LG a fost lansat oficial.

Mai jos veti vedea o comparatie intre specificatiilor tehnice ale acestor doua super-telefoane. Astfel, in caz ca nu esti lamurit ce sa alegi, datele de mai jos te vor ajuta.

Untitled LG G3 vs Samsung Galaxy S5 - Comparatie

[ultimatetables 10 /]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here