Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Lux Lite aplicatie ce seteaza corect luminozitatea telefonului

Published

on

Lux Lite aplicatie ce seteaza corect luminozitatea telefonului – In Google Play sunt dupa parerea mea 2 tipuri de aplicatii: 1-genul de aplicatii complet inutile si cele de umplutura, si2, aplicatii cu adevarat utile care chiar te ajuta atunci cand ai nevoie de o mana de ajutor in diverse probleme.

Lux Lite face parte din categoria nr 2 si mi se pare una extrem de utila pentru cei ce au probleme cu luminozitatea telefonului, cu setarile legate de ea sau cu auto-luminozitatea.

Advertisement

Este o aplicatie foarte utila, ce regleaza automat luminozitatea telefonului sau a tabletei, dar dispune si de o serie de unelte manuale pentru a regla aceste valori dupa bunul plac, aplicare de filtre, temperaturi de culoare, etc. Are si o parte mai complexa, insa este simpla si intuitiva, functionand asa cum trebuie. O gasesc utila si pentru cei ce au telefoanele a caror “plaja” de luminozitate nu este generoasa, aplicatia Lux Lite fiind capabila sa rezolve aceste probleme.

Exista si unele telefoane la care luminozitatea la minim nu este conform asteptarilor, aplicatia fiind capabila sa rezolve si acest aspect si sa corecteze problema, dandu-va posibilitatea sa setati valoare pana cand luminozitatea ecranului se reduce aproape complet! Este ok de folosit si atunci cand ai bateria pe terminate, aplicatia oferind si diverse filtre pentru ecran, fiind capabila sa mareasca luminozitatea ecranului chiar si peste valoarea maxima cu care vine din fabrica!

Advertisement

Interfata si setarile arata cam asa:

Pune la dispozitie si cateva setari avansate, insa si profiluri pre-stabilite: inteligent, zi, noapte, la cinema, in masina si ajustari: progresiv, periodic, dinamic, la desteptare, manual, etc.

Advertisement

Zona avansata de setari arata cam asa:

Recomand sa o instalati si sa o testati, aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Vlad Morcoana

  februarie 9, 2016 at 17:06

  am nevoie de un raspuns la o intrebare urgent.. cat o sa trebuiasca sa platesc taxa vamala la un colet de pe gearbest pe care am platit 26 de euro cu cardul. taxa vamala cam cat o sa fie? astept un raspuns multumesc

 2. Vlad Morcoana

  februarie 9, 2016 at 17:14

  se poate un raspuns?

  • Nea Ely

   februarie 9, 2016 at 17:23

   Depinde cum ai ales transportul, stiu ca via posta ungara nu trebuie platit nici un fel de taxe si se livreaza la posta de cartier..

  • Vlad Morcoana

   februarie 9, 2016 at 17:25

   Nea Ely A fost pe mod de transport auto. Si dupa ce au expediat comanda mi au spus ca e prin belgium airmail registred. Oricum banuiesc ca nu este peste 50 de lei nu? Avand in vedere ca sunt 5 huse pentru telefon, iar eu la gearbest am platit 26 e .

  • androidro.ro

   februarie 9, 2016 at 17:45

   Vlad, nu cred ca mai platesti ceva, iti spun din experienta

 3. mihai

  februarie 23, 2016 at 20:36

  @ VLAD
  ai primit pachetul prin belgium airmail? eu astept prin ei un telefon luat de pe gearbest de pe 14 ianuarie (atunci pare sa fi intrat in tara); codul lor de tracking cu BLVS nu cred ca merge pe posta romana.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: