baterie

Motorola Moto G52, combinatie interesanta de specificatii

Motorola Moto G52, combinatie interesanta de specificatii

Moto G52 va fi un concurent direct pentru seria “A” de la Samsung, probabil pentru modelele mai accesibile, sub A53. Acest smartphone ar urma sa fie dezvaluit in aceasta primavara si conform celor mai recente dezvaluiri facute de catre Evan Blass, G52 va avea o combinatie interesanta de dotari.

Procesorul folosit, un Snapdragon 680 fabricat pe 6nm. Daca ne uitam cu atentie la detaliile tehnice ale acestu chipset, aflam ca el nu ofera conectivitate 5G. Automat, ne dam seama ca pretul telefonului Moto G52 ar urma sa fie destul de accesibil. Acelasi procesor este integrat si in OPPO K10Huawei Nova 9 SE, Xiaomi Redmi 10, Redmi 10c, Redmi Note 11, Realme 9i, etc.

Moto G52

Moto G52

Pentru a va face o idee in legatura cu performantele, aflati ca in AnTuTu, aceste telefoane obtin in jur de 250.000 de puncte. Deci, nu chiar scor de mid-range adevarat, dar ok pentru bugete mici si nepretentiosi. De ce spuneam ca exista o combinatie interesanta de specificatii?

Deoarece nu exista conectivitate 5G si nici o putere mare, dar Motorola se pare ca va dota acest smartphone cu un display OLED cu rata de refresh de 90Hz, rezolutie FHD+ si diagonala de 6.55″. Sunt dotari bune si cred ca ecranul va fi punctul forte. Clar va fi ales in detrimentul concurentei, acele modele cu procesor asemanator, dar cu displau IPS LCD.

Motorola Moto G52, combinatie interesanta de specificatii

Posibil sa existe si o versiune de Moto G52 cu conectivitate 5G, poate G52 5G sau o alta denumire. Pana atunci, mai aflam ca acesta va rula direct sistemul de operare Android 12, va fi disponibil in versiuni cu 4 sau 6GB memorie RAM, rating IP52 si acumulator de 5000 mAh, insa nu cu o incarcare extrem de rapida, probabil ceva de genul 20W.

Partea de design se va inscrie in tiparele Moto, ar urma sa nu fie modificari substantiale. Camera principala de 50MP, 8MP ultrawide si 2MP pentru fundal blurat. Selfie de 8MP, senzor integrat intr-un design de tip punch-hole. Posibil ca Moto G52 sa aiba un pret de aproximativ 230 sau 250 EUR.

via