Acasă Aplicatii pentru telefoane Android O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

0

O Buna Alternativa HD La YouTube  Pe Android – Si vreau sa ma refer in special la cei ce au tablete sau telefoane cu ecran ce nu are o rezolutie min.HD, motiv pentru care dispozitivul nu accepta rularea de videoclipuri de pe YouTube in format High Definition.

Prima varianta ar fi rootarea dispozitivului si instalarea unei versiuni customizate de YouTube, versiune ce permite vizionarea de clipuri in format HD. Insa, pentru multi poate fi complicat deoarece presupune rootarea dispozitivului si intervenirea asupra aplicatiei YouTube in format apk. dezinstalarea ei din sistem si gasirea si instalarea unei versiuni customizate.

Insa, in Google Play, exista din fericire o aplicatie extraordinara ce inlocuieste cu succes YouTube, avand practic fix acelasi design si functionalitate, optiunile si setarile fiind mai bogate. Cand spun ca are aceleasi caracteristici, ma refer si la “baza de date” care este identica cu YouTube, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji in acest sens.

Absolut orice clip de pe YouTube este prezent si in aceasta aplicatie. Va veti convinge de functionalitatea ei din imaginile de mai jos.

O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

SuperTube Popup YouTube Player este numele acestei aplicatii gratuite ce mai are o functie interesanta pe care nu o gasesti pe YouTube. Este vorba de posibilitatea de a rula clipuri in fundal, lucru imposibil de realizat in YouTube.

1 O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

2 O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

3 O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

4 O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

Interesant este ca puteti seta rezolutia clipului chiar si atunci cand acesta ruleaza.

5 O Buna Alternativa HD La YouTube Pe Android

Aplicatia functioneaza perfect, fiind testata pe dispozitive non HD precum Allview Alldro Speed sau noul LG G Pro Lite.

Poate fi descarcata gratuit : DESCARCA

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here