Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Procesorul Snapdragon 7+ Gen 2 debuteaza, mid-range superior

Published

on

Procesorul Snapdragon 7+ Gen 2 a fost prezentat de catre Qualcomm un chipset mid-range, dar sus de tot in acest clasament. Este cea mai performanta solutie a seriei “7”, permitand captura foto RAW pe 18 biti prin ISP-ul Qualcomm Spectra dar si fotografii de pana la 200 MP sau videoclipuri 4K HDR.

Primul telefon care ar urma sa utilizeze aceasta solutie este asteptat sa soseasca chiar luna aceasta. Exista integrat un modem X62 5G RF care accepta spectru mmWave dar si sub-6 GHz, oferind conectivitate 5G in mai multe frecvențe și lațimi de banda la nivel global.

Snapdragon 7+ Gen 2

Construit pe o arhitectura 64-bit, GPU Qualcomm Adreno, API: OpenGL ES 3.2, Vulkan 1.1, OpenCL 2.0 FP, viteze de pana la 2.91 GHz, Bluetooth 5.3, ststeme de localizare: QZSS, Galileo, Beidou, GLONASS, NavIC, GPS. captura video slow motion 1080p la 240 fps, display-uri cu rezolutie QHD+ la rata de refresh 120 Hz.

Advertisement

Procesorul Snapdragon 7+ Gen 2 este fapricat pe tehnologie de 4nm si se lauda cu tehnologie de incarcare rapida Quick Charge 5, suport RAM LPDDR5 la 3200 MHz, USB-C, USB 3.1, codecuri video Dolby Vision, Hybrid Log Gamma (HLG), HDR10, HDR10+, H.264 (Advanced Video Coding (AVC)), VP9, VP8, H.265 (High Efficiency Video Coding (HEVC)). Il asteptam la treaba!

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: