baterie

Radio Manele Aplicatie Pentru Android

Radio Manele Aplicatie Pentru Android

Aceasta aplicatie este recomandata celor ce indragesc si asculta acest gen de muzica si iti permite sa alegi intre 18 posturi de radio cu manele.

Asculta oriunde si orcand cele mai noi hituri.Conectarea la un post de radio poate dura pana la 15 secunde. Cauza poate fi conexiunea la internet sau viteza de streaming a postului de radio

Posturi de radio oferite gratuit prin intermediul aplicatiei:

Radio Mynele, Radio Taraf, Radio Fiesta, Radio Exper, Radio Traditional, Radio Fan Radio, Pro-Hit, Radio Beep, Radio Erra, Radio Vip, Radio HitFm, Radio Manele, Radio Tequila, Radio Expert Romania, Radio PLAYONE, Radio FolkBG.

Radio Manele - screenshot

Manelele constituie un gen muzical, originar în comunitățile etnice de romi din România.

Genul are influențe din muzica populară aromână, greacă, turcă, arabă și sârbă și din muzica lăutărească românească

Este remarcabilă capacitatea genului de a încorpora elemente din practic toate celelalte genuri muzicale accesibile culturii de masă din România (muzică pop, rap sau hip-hop, muzică dance, techno până la jazz, muzică rock sau chiar muzică cultă)

Muzica de manele, cu o istorie relativ scurtă (de ordinul a câteva decenii) a devenit cu timpul un gen muzical apreciat în spațiul vorbitorilor de limbă română.

În țară există un număr semnificativ de ascultători de manele (apreciate în special de tineri), cu predilecție în zonele rurale și în cartierele muncitorești de la oraș.

Fenomenul este însă prezent și în Bulgaria (cealga), Serbia (turbo-folk), Albania. sursa