baterie

Cum Faci Root Pe Vonino Spirit S

Cum Faci Root Pe Vonino Spirit S

Vonino spirit s este o tableta Android destul de puternica si accesibila aproape orcarui buzunar.Ea ruleaza un Android 4.1 Jelly Bean, dispune de un procesor dual core de 1.6  GHz si 1024 MB RAM DDR 3.

Daca vrei sa-i faci root urmareste tutorialul de mai jos.

Mai intai, pentru cine nu stie, iata ce inseamna procedeul de rootare.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cum Faci Root Pe Vonino Spirit S

-Programul cu ajutorul caruia puteti face root pe tableta Vonino Spirit S ,TPSparkyRoot il puteti descarca de aici: dupa care dezarhivati-l intr-un folder de pe desktop-ul calculatorului.

-Driverii ADB necesari ii descarcati de aici:

-Asigurati-va ca bateria tabletei este incarcata suficient!

-Activati USB Debugging din meniul Setari / Developer Options.

-Conectati tableta la calculator prin intermediul cablului USB (nu HOST)

-Din programul descarcat si dezarhivat mai devreme lansati TPSparkyRoot.bat (dublu clic)

-Apoi urmariti si respectati instructiunile ce va apar pe ecranul tabletei sau al calculatorului pana cand procedura de root se finalizeaza!

-Tableta este rootata si aplicatia SuperSu instalata.