Acasă Stiri despre telefoane Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

0

Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

Tableta Evolio X10 continua seria “Fusion” lansata de catre cei de la Evolio, serie ce include o tastatura speciala si dedicata cu ajutorul careia puteti transforma tableta intr-un mini laptop cu Android.

Se pare ca de data aceasta avem parte in sfarsit de un produs ceva mai calitativ si mai dotat, specificatiile tehnice fiind bune pentru pretul tabletei care este de 799 lei. Nu am aflat insa daca primiti si tastatura speciala in banii acestia sau trebuie cumparata separat.

Este cea mai buna tableta de 10 inci lansata de catre Evolio, exceptie facand poate doar Evolio Neura, o tableta lansata in 2011 ce era dotata cu procesor nVidia Tegra 2. Tableta Evolio X10 ruleaza un Android 4.2 Jelly Bean si probabil ca asa va ramane deoarece firma Evolio nu se prea preocupa de update de firmware pentru produsele sale.

Untitled

[box type=”info” ]“Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi.Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate.Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.[/box]

Untitled

Specificatii tehnice:

[ultimatetables 11 /]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.