Acasă Stiri Android Si Noutati Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

0

Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

Tableta Evolio X10 continua seria “Fusion” lansata de catre cei de la Evolio, serie ce include o tastatura speciala si dedicata cu ajutorul careia puteti transforma tableta intr-un mini laptop cu Android.

Se pare ca de data aceasta avem parte in sfarsit de un produs ceva mai calitativ si mai dotat, specificatiile tehnice fiind bune pentru pretul tabletei care este de 799 lei. Nu am aflat insa daca primiti si tastatura speciala in banii acestia sau trebuie cumparata separat.

Este cea mai buna tableta de 10 inci lansata de catre Evolio, exceptie facand poate doar Evolio Neura, o tableta lansata in 2011 ce era dotata cu procesor nVidia Tegra 2. Tableta Evolio X10 ruleaza un Android 4.2 Jelly Bean si probabil ca asa va ramane deoarece firma Evolio nu se prea preocupa de update de firmware pentru produsele sale.

Untitled Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

[box type=”info” ]“Noua tabletă X10 Fusion, nava amiral Evolio, a fost concepută pentru a răspunde celor mai exigente nevoi.Am avut în vedere oamenii de afaceri, care au nevoie de un device puternic din punct de vedere tehnic, însă cu un grad de mobilitate și de autonomie foarte ridicat, dar și pe cei care își doresc o tabletă pentru distracție, cu diagonală mare, care poate rula orice imagini HD sau grafica jocurilor de acțiune și sunet la cea mai înaltă calitate.Toate acestea vin într-un design elegant, la un raport calitate-preț excelent, transformând tableta X10 Fusion într-un best-buy al anului”, a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.[/box]

Untitled Tableta Evolio X10 Fusion Specificatii Pret Si Detalii

Specificatii tehnice:

[ultimatetables 11 /]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here