Connect with us

Stiri despre telefoane

LG G8 ThinQ, randari si dotari, aparitie la MWC 2019

Published

on

LG G8 ThinQ, isi va face si el aparitia in jurul MWC 2019. Este adevarat, in aceasta perioada, mai mult discutam despre Huawei, Xiaomi sau Samsung. Nu trebuie sa uitam totusi ca si cei de la LG sunt un nume mare in domeniu.

La fel de adevarat, putem spune ca in ultima perioada, nu prea ne-au impresionat. Fara prea multe modele lansate, putine versiuni, mai putina tehnologie noua si lista ar putea continua. Putem sa-i punem pe cei de la LG langa Sony. Nu traiesc exclusiv din divizia de telefoane mobile, pot mai mult, dar nu prea vor.

Initial, compania LG, s-a numit GoldStar si a fost infiintata in anul 1958.

Advertisement

LG G8 ThinQ este posibil sa schimbe modul in care ne raportam la aceasta companie, cu totii ne dorim asta. Mai multa concurenta, inseamna automat preturi mai bune si mai multe modele din care putem alege. Ceea ce vedeti mai jos, poate fi considerat noul flagship al celor de la LG, modelul G8 ThinQ.

LG G8 ThinQ, randari si dotari, aparitie la MWC 2019

Este o randare si foarte posibil sa nu fie vorba despre un design final. Insa, de multe ori, astfel de randari bazate pe informatii, nu prea dezamagesc. Astfel, ceea ce vedem, nu prea ne impresioneaza, cel putin la prima vedere.

Se remarca un design clasic, fara prea multe noutati. Senzor de amprente amplasat in partea din spate (nu in display), numai doua camere foto principale si un notch destul de mare. In conditiile in care acest tip de notch incepe sa dispara, este greu de inteles de ce LG G8 ThinQ va continua (probabil), sa-l adopte.

Advertisement

LG G8 ThinQ

LG G8 ThinQ, randari si dotari, aparitie la MWC 2019

Ne mai bucuram cand vedem un jack audio de 3.5mm. In rest, muchii metalice, margini destul de inguste ale ecranului, USB TIP-C si difuzor la baza ecranului. In materie de specificatii tehnice, LG G8 ThinQ ar urma sa fie dotat cu procesor Snapdragon 855, acumulator de 4000 mAh, pana la 6GB memorie RAM si display de cel putin 6″.

Prea multe detalii tehnice nu se cunosc, stim insa ca cei de la LG au programat un eveniment in data de 24.02.2019. Cu siguranta, acolo vom afla mai multe detalii, sa speram ca apar si mai multe modele.

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des