Acasă ROOT Allview Cum Faci Root Pe Allview E2 Living

Cum Faci Root Pe Allview E2 Living

13
nofollow

Cum Faci Root Pe Allview E2 Living

Allview E2 Living este un telefon destul de performant pentru pretul destul de mic pe care-l are avand cateva avantaje precum ecranul bun sau difuzoarele stereo. Un review detaliat puteti citi AICI. Totusi, daca vrei sa-i instalezi alt sistem de operare, sa-i instalezi un CWM, aplicatii ce necesita drepturi de administrator sau sa stergi aplicatiile nefolositoare sau pe cele de sistem trebuie sa-i faci root.

Procedura este destul de simpla dar necesita si cateva riscuri. In primul rand este foarte posibil sa pierdeti garantia telefonului iar daca stergeti fisiere de sistem telefonul este posibil sa nu mai functioneze sau sa nu o faca corect. Din acest motiv, recomand prudenta atunci cand interveniti asupra fisierelor necesare bunei functionari a sistemului de operare.

UPDATE : ROOT PE E2 LIVING CU KITKAT – TUTORIAL AICI

Allview E2 Living are un procesor produs de MediaTek de tip MT 6572. Din acest motiv pentru a-i face root o sa folosim programul Motochopper.

1- Asigura-te ca aparatul are suficienta baterie, driverii instalati si optiunea USB Debugging activata.

2- Descarcati aplicatia cu care veti face root de AICI

3- Dezarhivati-o intr-un folder pe ecranul calculatorului.

4- Conectati telefonul la calculator prin intermediul cablului USB

5- Din folderul rezultat cautati si lansati optiunea run.bat

Untitled Cum Faci Root Pe Allview E2 Living

Vi se va deschide acum o fereastra identica cu cea de mai jos.

Untitled Cum Faci Root Pe Allview E2 Living

Daca telefonul a fost detectat, puteti apasa tasta enter si procedura va porni. Vei fi instiintat daca si cand telefonul a fost rootat si va trebui sa-l repornesti.

La final, Allview E2 Living va fi rootat.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

13 COMENTARII

  1. Sal am un e2 living care in momentul in care deschid tel imi arata un mesaj “sistem proces” nu raspunde…mentionez ca de cand s a intamplat nu mi functioneaza wifi si nici bluetothu…cum s ar putea rezolva asta?
    Wifi- il arata intr o cautare continua dar nu porneste si nici nu l pot oprii

  2. Sal am un e2 living care mi sa blocat nu mai puteam face nimika pe el…l-am dus la TM…nu stiu ce I-ai facut,poate au scris dinou androidul pe el…habar nu am….dar nu mai merg amandoua cartele…aveam Vodafone si cosmote(telekom) imi merge doar vodafonul…cum pot sal decodez sau ce sai fac sa mearga si cosmoteul,exista vreun program ceva anume?Va multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here