Acasă ROOT HTC Cum Faci Root Pe HTC ONE X

Cum Faci Root Pe HTC ONE X

0

One X ramane si la ora actuala un smartphone performant prin specificatiile sale, procesor quad core de 1500 MHz, ecran Super IPS LCD HD cu diagonala de 4.7 inch, camera foto de 8 MP cu posibilitatea de inregistrare video FullHD si 1GB memorie RAM.

 Mai intai, pentru cine nu stie, iata ce inseamna procedeul de rootare.

Atunci când rootăm un dispozitiv  intervenim asupra sistemului de operare  pentru a obtine controlul total asupra sistemului.

Avantajele root-ului : Poti mări  frecvenţa de lucru a procesorului(overclock), poti realiza o copie de rezervă a  aplicaţiilor şi a setărilor ,poti instala diferite custom ROM, ştergerea aplicaţiilor de sistem,pentru o personalizare totala a dispozitivului,pentru aplicaţii care funcţionează doar cu root,poti inlocui parti din sistem (teme imagini de boot),marirea spatiului folosit pentru aplicatii,optimizarea consunului bateriei,poti debloca SIM-ul prin diverse aplicatii etc.

Dezavantajele root-ului:Poti pierde garantia dispozitivului,nu mai poti face actualizari actualizări OTA (On The Air),poti chiar sa strici terminalul daca nu esti atent la ceea ce faci.

Cum Faci Root Pe HTC ONE X

Atentie, tutorial valabil doar pentru modelul ONE X!

Asigurati-va ca aveti bateria complet incarcata si driverii corespunzatori instalati corect.

-Din meniul telefonului activati USB Debugging.

-Descarcati arhiva ce contine fisierele necesare operatiunii de AICI.

-Dezarhivati intr-un folder pe desktopul calculatorului continutul arhivei descarcate anterior.

-Conectati telefonul la computer prin cablul USB.

-Porniti telefonul in modul bootloader – volum minus si power.

-Pe calculator, din fisierul dezarhivat lansati install-insecure-windows.

Asteptati finalizarea procedurii fara sa detasati cablul USB pana cand telefonul este rootat si aplicatia SuperSU instalata.

 WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here