Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat – LG L Bello este un telefon accesibil, smartphone aparut in septembrie 2014 la un pret accesibil, motiv pentru care este destul de popular si in Romania. am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti root pe LG L Bello – varianta D331, varianta single SIM. acest tutorial NU a fost testat pe versiunea D335 – dual SIM.

Retineti ca este posibila anularea garantiei telefonului. Trebuie sa aveti bateria telefonului incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging activata. NU conectati teleonul la PC folosind un HUB USB sau un prelungitor! Urmati tutorialul pe propria raspundere! Versiunea de Android trebuie sa fie KitKat

Trebuie sa instalati mai intai pe PC aplicatia VRoot_1.7.9. O puteti descarca de AICI. Daca aveti nevoie de driveri pentru LG L Bello, acestia se gasesc pe site-ul oficial LG.

Instalati pe PC aplicatia VRoot. Pe parcursul tutorialului trebuie sa va uitati si pe ecranul telefonului deoarece va poate fi solicitata o imperechere intre calculator si dispozitiv.

Articolul continua dupa reclama:

Cone

ctati acum telefonul LG L Bello direct laPC prin intermediul cablului USB:

 

xxxx

Asteptati ca telefonul sa fie recunocscut:

ccccc

Cand telefonul este recunoscut, veti primi mesajul “LG-D331 is connected” si va va aparea butonul verde pe care scrie ROOT.

vvvvv

Apasati ROOT si asteptati finalizarea procedurii.

 

 

 

1111111

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

SJCAM M10 Wifi Cube camera sport, cateva pareri si pret

SJCAM este un fel de Samsung al camerelor video sport de actiune,...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *