Acasă ROOT LG Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

0
nofollow

Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat – LG L Bello este un telefon accesibil, smartphone aparut in septembrie 2014 la un pret accesibil, motiv pentru care este destul de popular si in Romania. am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti root pe LG L Bello – varianta D331, varianta single SIM. acest tutorial NU a fost testat pe versiunea D335 – dual SIM.

Retineti ca este posibila anularea garantiei telefonului. Trebuie sa aveti bateria telefonului incarcata minim 50% si optiunea USB Debugging activata. NU conectati teleonul la PC folosind un HUB USB sau un prelungitor! Urmati tutorialul pe propria raspundere! Versiunea de Android trebuie sa fie KitKat

Trebuie sa instalati mai intai pe PC aplicatia VRoot_1.7.9. O puteti descarca de AICI. Daca aveti nevoie de driveri pentru LG L Bello, acestia se gasesc pe site-ul oficial LG.

Instalati pe PC aplicatia VRoot. Pe parcursul tutorialului trebuie sa va uitati si pe ecranul telefonului deoarece va poate fi solicitata o imperechere intre calculator si dispozitiv.

Cone

ctati acum telefonul LG L Bello direct laPC prin intermediul cablului USB:

 

xxxx Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Asteptati ca telefonul sa fie recunocscut:

ccccc Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Cand telefonul este recunoscut, veti primi mesajul “LG-D331 is connected” si va va aparea butonul verde pe care scrie ROOT.

vvvvv Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Apasati ROOT si asteptati finalizarea procedurii.

 

 

 

1111111 Cum faci root pe LG L Bello D331 cu KitKat

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here