Acasă ROOT Samsung Cum faci root pe Samsung Galaxy Tab 3 T110 si T111

Cum faci root pe Samsung Galaxy Tab 3 T110 si T111

2

Cum faci root pe Samsung Galaxy Tab 3 T110 si T111 – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti face root tabletei Samsung Galaxy Tab 3, versiunile T110 si T111 ce ruleaza exclusiv sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Pentru asta veti folosi o metoda sigura, adica programul Odin. Retineti ca urmati tutorialul pe proprie raspundere si ca este posibila pierderea garantiei telefonului!

Descarcati ODIN versiunea 3.0.7 de AICI.

Fisierul ROOT il descarcati de AICI.

Fisierul T110.TWRP.2.7.0.1.tar.md5 de AICI.

Dezarhivati arhiva si instalati programul pe calculator. Fisierul root descarcat anterior trebuie copiat in memoria tabletei (fara sa-l dezarhivati)

Opriti tableta si reporniti-o in modul download apasand in acelasi timp tastele volum jos + home + power.

Cand tableta intra in acest mod, apasati tasta volum sus.

Deschideti ODIN si apasati pe PDA de unde veti selecta fisierul T110.TWRP.2.7.0.1.tar.md5. In ODIN nu bifati si nici nu modificati alte setari!

34ertrt

Conectati acum tableta la PC prin intermediul cablului USB.

Apasati acum butonul Start si asteptati finalizarea procedurii. La final, nu opriti tableta si nici nu o reporniti sau deconectati de la PC.

Apasati acum volum sus + home si power pana cand tableta va reporni. Eliberati butonul power la primul logo si restul butoanelor cand tableta a intrat in meniul recovery proaspat instalat.

Alegeti acum sa instalati fisierul de root si asteptati finalizarea procedurii.

La final, alegeti sa reporniti tableta in mod normal si ignorati alte eventuale mesaje ce va pot aparea.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here