Acasă Root Orange Cum faci root pe telefonul Orange Nura

Cum faci root pe telefonul Orange Nura

4
nofollow

Cum faci root pe telefonul Orange Nura – Am sa va arat in acest tutorial cum puteti face root pe telefonul Orange Nura in caz ca aveti acest telefon. Spun asta deoarece nu este indicat sa incercati procedura pe alt telefon. Trebuie sa stiti ca este posibila pierderea garantiei, motiv pentru care urmati acest tutorial pe propria raspundere.

Daca nu sunteti familiarizati cu sistemul de operare Android si nu stiti cum sa modificati anumite fisiere sau parametri, recomand sa faceti root numai pentru a sterge aplicatiile de sistem sau pentru a instala aplicatii care necesita drepturi de utilizator!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a face root cu succes pe Orange Nura, telefon produs de China Mobile (model M812)

Nu trebuie sa folositi calculatorul, insa trebuie sa aveti bateria incarcata minim 50%

Activati din meniul telefonului optiunea ” surse necunoscute” ce va va permite sa instalati si alte aplicatii in afara de cele din Google Play.

Cautati pe internet aplicatia kinkoroot.apk si o descarcati pe telefon, sau pe computer si apoi o transferati pe telefon.

Instalati pe telefon aplicatia si apoi o deschideti.

456433w-1024x615 Cum faci root pe telefonul Orange Nura

Continuarea este simpla: trebuie sa pasati butonul “root” si sa asteptati pana cand telefonul se rooteaza. Operatiunea dureaza maxim 2-3 minute.

r5y4-1024x878 Cum faci root pe telefonul Orange Nura

La final, veti fi instiintati ca operatiunea s-a desfasurat cu succes si ca telefonul este rootat. Puteti verifica asta instaland din Google Play aplicatia gratuitaRoot Checker.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

4 COMENTARII

  1. Salut am facut root,dar prin alta metoda, am sters cateva aplicati nefolositoare(aplicati orange) i-am dat un reset telefonului iar cand il pornesc imi arata eroarea com.android.securyti ui has stop din 2 in 2 sec,ce sa fac? te rog ajuta-ma

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here