baterie

Cum faci root pe telefonul Orange Nura

Cum faci root pe telefonul Orange Nura

Cum faci root pe telefonul Orange Nura – Am sa va arat in acest tutorial cum puteti face root pe telefonul Orange Nura in caz ca aveti acest telefon. Spun asta deoarece nu este indicat sa incercati procedura pe alt telefon. Trebuie sa stiti ca este posibila pierderea garantiei, motiv pentru care urmati acest tutorial pe propria raspundere.

Daca nu sunteti familiarizati cu sistemul de operare Android si nu stiti cum sa modificati anumite fisiere sau parametri, recomand sa faceti root numai pentru a sterge aplicatiile de sistem sau pentru a instala aplicatii care necesita drepturi de utilizator!

Iata ce trebuie sa faceti pentru a face root cu succes pe Orange Nura, telefon produs de China Mobile (model M812)

Nu trebuie sa folositi calculatorul, insa trebuie sa aveti bateria incarcata minim 50%

Activati din meniul telefonului optiunea ” surse necunoscute” ce va va permite sa instalati si alte aplicatii in afara de cele din Google Play.

Cautati pe internet aplicatia kinkoroot.apk si o descarcati pe telefon, sau pe computer si apoi o transferati pe telefon.

Instalati pe telefon aplicatia si apoi o deschideti.

456433w-1024x615

Continuarea este simpla: trebuie sa pasati butonul “root” si sa asteptati pana cand telefonul se rooteaza. Operatiunea dureaza maxim 2-3 minute.

La final, veti fi instiintati ca operatiunea s-a desfasurat cu succes si ca telefonul este rootat. Puteti verifica asta instaland din Google Play aplicatia gratuitaRoot Checker.