Connect with us

Stiri despre telefoane

iHunt – Chiar un real Black Friday pe 2019, start oferte

Published

on

Inca un inceput de Black Friday anul acesta, iHunt afiseaza o serie de oferte. Din surse sigure, va spun ca ofertele sunt interactive. Asta inseamna ca pe parcursul campaniei, vor aparea altele produse, si probabil, vor mai disparea din cele existente.

Este interesant ca vor fi disponibile si anumite pachete de produse, ramane de vazut ca anume vor cuprinde ele. In ultimul an, iHunt s-a concentrat mai mult pe produsele sub brand propriu si mai putin pe altele.

iHunt - Chiar un real Black Friday pe 2019, start oferte

Sa spunem ca au avut un an bun, au introdus multe telefoane si alte gadgeturi inteligente sub brand iHunt, au inceput cu magazine fizice, au reusit si la BVB. In special, au adus telefoane rezistente, dar si telefoane “normale” cu Android, gadgeturi pentru casa, ceasuri inteligente, etc.

Advertisement

Toate acestea, sunt acum in campania de Black Friday 2019, una ce va tine destul de mult, pana in data de 24 noiembrie 2019. Iata cateva dintre oferte, la finalul articolului voi pune link catre intreaga campanie.

ihunt alien x apex

5 dovezi ca iHunt are un Black Friday real:

1 . Alien X Lite 2020, are un pret chiar redus, stiu ca asta vreti sa auziti. Daca preturile sunt, sau nu sunt reduse. La finalul lunii iulie 2019, i-am facut un review si scriam acolo ca pretul este de 369 lei. Acum, de BF, pretul este de 325 lei.

2 . Si modelul Like Hi5 are un pret redus. Initial, a costat si mai putin, dar era vorba despre o campanie de lansare. Chiar si acum, costa 249 lei pe eMag. Insa, in campania de BF proprie, telefonul costa 225 lei, deci este redus.

Advertisement

3 . Da, redus este si iHunt S10 Tank Plus. I-am facut review, scriam in articol ca pretul este de 549 lei, se intampla asta in vara. Acum, de Black Friday 2019, telefonul costa 495 lei, deci putem afirma ca exista reducere.

4 . Si aspiratorul iHunt are reducere. Pe eMag, el costa acum 899 lei. Insa, in cadrul campaniei de BF, direct pe site-ul iHunt.ro, pretul produsului este de 750 lei. I-am facut un review si lui, il puteti citi aici.

5 . Cand au lansat produsul Robot Window AutoClean, in articol, spuneam ca pretul este de 699 lei. Acum, pretul este de 550 lei, o reducere reala. Acestea sunt numai cateva dintre oferte si este important ca ele chiar au preturi scazute. Oferta generala, poate fi accesata AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des