Acasă ROOT Allview Root pe telefonul Allview E3 Sign – tutorial

Root pe telefonul Allview E3 Sign – tutorial

26

Am sa va prezint in cele ce urmeaza cum puteti face root pe telefonul Allview E3 Sign, o metoda sigura si testata. Puteti face root pentru a instala un recovery customizat, pentru a instala sau sterge aplicatii ce necesita drepturi de administrator, pentru a instala o alta versiune a sistemului de operare sau pentru a face diferite modificari in sistemul de operare Android. Allview E3 Sign este la origine Xolo Q2100 si spre deosebire de alte telefoane Allview, pentru acesta vom folosi aplicatia Root Genius!

Atentie – daca nu aveti cunostinte suficiente, va recomand sa va rezumati la a sterge din aplicatiile de sistem sau a instala unele ce necesita root. Nu va recomand sa modificati fisierul build.prop sau alte fisiere de sistem in caz ca nu aveti cunostinte! Este posibila pierderea garantiei, urmati tutorialul pe propria raspundere!

root allview

Root pe Allview E3 Sign:

-Bateria trebuie sa fie incarcata minim 50%

-Descarca fisierul ce contine aplicatia cu care vei face root de aici

-Din arhiva descarcata, extrageti aplicatia si porniti-o pe calculator

-Activati pe telefon USB Debbuging si apoi conectati telefonul la computer

-Urmati instructiunile ce va apar pe ecranul calculatorului

-Cand telefonul este detectat si recunoscut, veti vedea o imagine ca cea de mai jos:

t657itygc

-Apasati “root now” si asteptati pana cand telefonul se rooteaza!

-Asta a fost tot, acum aveti acces root pe telefonul Allview E3 Sign.

26 COMENTARII

  1. Salut! Am gasit niste fisiere care ar putea fi compatibile cu E3 Sign. Problema este ca fisiere sunt de la un telefon cu hardware diferit(E3 Sign-16GB Flash, 2GB Ram si Xolo Q2100-8GB Flash, 1GB Ram). Crezi ca ar putea cauza probleme grave? Si inca un lucru: cum activez USB Debugging fara sa deschid telefonul(are bootloop). Trebuie sa schimb permisiunile build.prop(la rw-r-r) si sunt sigur ca o sa functioneze din nou 🙂 . Am cautat destul pe internet si am gasit un program care ma poate ajuta dar am nevoie de depanare USB si se mai si blocheaza programul cand conectez telefonul la calculator. Apropo! Am intrat in Factory mode(volum – si power button) si se poate conecta la calculator, pe cand la recovery nu merge.

  2. ALEX, sincer sa fiu nu stiu cum sa activezi usb debugging daca nu poti porni telefonul! Problema asta nu am intimpinat-o! Poti incerca asa fara sa vezi daca functioneaza.

  3. Hei, Cosmin! Am gasit firmware-ul lui xolo q2100(dupa cum stii este allview e3 sign dar varianta indiana si cu 8GB stocare, 1GB Ram). Crezi ca daca il flashuiesc pe e3 sign vor aparea erori, buguri, incendiu :)) ? Te rog sa-mi raspunzi deoarece ii daca va merge firmwareul fara probleme ii voi putea ajuta si pe altii cu aceeasi problemea ca a mea.

  4. Salut! Ca si rares am facut aceais gafa, am instalat rom-ul xolo q2100 si acum telefonul meu este mort. Stie cineva cum pot sa-l readuc la viata sau sau unde pot gasi rom-ul original e3 sign?

  5. salut alex si eu am patit la fel cu un allview Telefonul meu intra in bootloop din cauza ca i-am modificat build.prop imi spui si mie ce program ai gasit?

  6. salut Cosmin,a o problema cu un e3 sign,cred ca a fost virusat,am facut un backup,am resetat telefonul,apoi am instalat un recovery custom si am dat format la tot,data,sistem,absolut tot,dupa reboot aparea doar sigla allview,am incercat o formatare cu sp flash tool si in cele din urma a murit de tot.dupa vreo doua zile am prelucrat tot cu spft backup-ul si l-am rescris din nou,acum se aprinde,dar e tot ca inainte,nu pot scrie nimic neavand tastatura,si mereu apare o pictograma cu o fata denumita girl view,se poate scana cumva backup-ul de virusi??

  7. pentru cei cu e3 sign mort,exista sanse de viata…..cu backup-ul meu asa virusat rescris cu spflash tools,apoi descarcat un rom de xolo q2100,inlocuit scater file q2100 cu cel din e3 sign,incarcat in spflash tool romul de xolo,debifat tot afara de sec_ro,ebr2 si android,selectat download only si mergeeee,la bootare o sa apara allview apoi xolo,setati ora data si alte alea,apoi opriti telefonul,apasati volum minus si power,selectati clear emc,telefonul va reporni,doar ca va fi xolo q2100,imeiul trebue rescris cu mobileuncle,cam asta este…..sa nu uit,daca tel e mort total,inainte de deschidere spflas tool dati un reset la pc,apasati f8 si selectati disable enforced signature,altfel nu va fi recunoscut de spf….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here