Root Pe V1 Viper i Cu Android KitKat

Se stie ca varianta de Android 4.4 cu KitKat este mai greu de rootat fata de variantele precedente de Android. Nu fac exceptie nici telefoanele ce au primit recent Android 4.4 KitKat de la Allview. Unul dintre aceste modele este si Allview V1 Viper i ce a primit recent actualizare la 4.4 KitKat.

Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa faceti root telefonului V1 Viper i cu 4.4 la bord.

Pentru inceput trebuie sa siti ca este posibil sa pierdeti garantia si ca o faceti pe propia raspundere.Bateria telefonului trebuie sa fie incarcata minim 50 %

Trebuie sa aveti driverii instalati pe telefon si optiunea USB Debuggig activata.

Apoi, descarcati aplicatia cu care veti face root (Kingo Root) de AICI

Instalati aplicatia pe computer si deschideti-o.

Conectati si telefonul la computer prin intermediul cablului USB.

Veti vedea o fereastra ca cea de mai jos.

Untitled Root Pe V1 Viper i Cu Android KitKat

Este de preferat sa aveti si o conexiune la internet deoarece aplicatia va descarca si va instala driveri suplimentari:

Untitled Root Pe V1 Viper i Cu Android KitKat

Urmariti si instructiunile ce vor aparea pe calculator!

Dupa ce telefonul va fi recunoscut, apasati butonul root si asteptati ca acesta sa se rooteze, repornind de mai multe ori in timpul procedurii.

 

18 COMENTARII

 1. Buna ziua. Am cumparat o tableta Allview H10HD si nu reusesc sa o rootez. Am incercat cu Framaroot, Vroot, Kingo Root si cred ca au mai fost si altele dar nimic. Nu vrea si pace. Exista cumva o alta metoda? Multumesc.

 2. Buna ziua! Foarte multe informații utile pe acest site. Mulțumesc. Acest articol ar fi fost complet dacă ar fi avut și un link către sursa de unde putem descarca driverii necesari telefonului. Mulțumesc!

 3. salut! are cineva driverul pentru v1 viper i pentru windows 7 ? nu mi-l gaseste la instalare cu tot cu windows update search. Multumesc anticipat!

 4. Salut. Am si eu o problema daca ma poate ajuta cineva va rog. Dupa ce dau ROOT in Kingo si apare butonul de Finish, scrie Not Connected, iar telefonul ramane cu un blackscreen si in stanga jos scrie mic “=> FASTBOOT mode…” Ce pot face? Exista alta metoda de root?

 5. Robert, ai putea sa detaliezi cum ai rezolvat cu FRAMEBOOT, pentru ca si eu am intampinat aceeasi problema ?

 6. Salut! Vad ca problema driver-ului apare des in comentariile de mai sus. Din ce am reusit eu sa inteleg, programele pentru rooting folosesc driverul adb (Android Debug Bridge), specific pentru fiecare telefon si sistem de operare. Driverul adb poate fi instalat manual sau automat. La mine a functionat varianta automata – http://adbdriver.com/downloads/
  Pentru cei care folosesc Windows 8 sau 8.1 inca un pas este necesar, si anume dezactivarea “driver signature enforcement”-ului din windows – https://www.youtube.com/watch?v=gmw86KplqmU

 7. Multumesc mult pentru ajutor “T.” !! Mi-a gasit driver si am reusit sa-l rootez pe windows 7 x64 !! Toate cele bune, respect !!

 8. Am descarcat si incercat sa instalez adb driver installer insa imi apare o eroare care ma anunta ca nu este compatibil cu win8 x64 .. pot sa fac altceva?

 9. Urmez pasii pe care i-ati spus dar sta exagerat de mult sa se conecteze la telefon adica am asteptat 15 minute si inca nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree