tutorial testat pe modelul PAP4500 DUO varianta cu procesor dual core de 1.0 GHz.

Prestigio este o firma Ruseasca ce a intrat si pe piata tabletelor si a telefoanelor din Europa, dupa ce in urma cu cati va ani se axa mai mult pe producerea de componente pentru PC.Modelul lor de varf in materie de telefoane mobile este Prestigio PAP4500DUO, un telefon cu un ecran IPS de 4.5 inch cu rezolutie QHD si procesor dual core MediaTEK MT6577.

Daca vrei sa rootezi telefonul pentru a avea controlul asupra sistemului de operare, sa stergi sau sa inlocuiesti aplicatii de sistem sau ale producatorului sau daca vrei sa instalezi variante neoficiale de Android urmareste tutorialul de mai jos.

TUTORIAL ROOT PRESTIGIO PAP 4500 DUO

*Pentru inceput descarcati de AICI aplicatia Root_with_Restore_by_Bin4ry_v30.zip si dezarhivati-o intr-un folder pe deskTOP-ul calculatorului.

*Pe telefon navigati in Meniu->Optiuni Dezvoltator->Bifati Depanare USB

*Apoi navigati in Meniu->Securitate->Bifati Surse Necunoscute

*Asigurati-va ca bateria telefonului este suficient incarcata

*Conectati cablul USB la telefon (trebuie sa aveti instalat corect driver-ul adb)

*Daca aveti nevoie de driverii ADB pentru acest model de telefon, ii puteti descarca de AICI

*Dezarhivati fisierul Root_with_Restore_by-Bin4ry_V30 si lansati RunMe.bat

*Alegeti modul Normal

root pap 4500 duo
root pap 4500 duo

*Asteptati pana cand dispozitivul se rooteaza apoi dati RESTORE pe telefon cand apare mesajul altfel riscati sa pierdeti aplicatiile!

Dupa ce telefonul se restarteaza automat verificati daca aveti instalata in meniul telefonului aplicatia Superuser pentru a va asigura ca acesta este rootat.

[box type=”warning” align=”aligncenter” ]WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII ,PAGUBE SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!Utilizatorul este de acord ca prin utilizarea siteul-ui www.androidro.ro sa-si asume orice risc ![/box]

2 COMENTARII

  1. No/it doesn’t work on Prestigio -PAP 4322 Duo .
    It stuck on the end -forever .
    Reading some forums someone said that once the permission set on the memmory card itself it can not be changed ever .Any other thoughts and ways to ROOT my PAP4322DUO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord