baterie

Primul iHunt cu breton – iHunt Alien X Lite cu Android GO?

Primul iHunt cu breton - iHunt Alien X Lite cu Android GO?

iHunt Alien X Lite este asadar denumirea primului telefon cu notch al celor de la iHunt, il vom vedea pe piata cel mai probabil pana la finalul anului 2018. Avem la dispozitie si o prima poza in exclusivitate androidro.ro, la fel sunt si detaliile tehnice! Posibil si Android 8.0 curat, asta inseamna GO Edition!

Surprizele nu se opresc aici, in perioada urmatoare am sa va prezint tot in premiera, alte noi modele ce vor fi lansate pana la finalul anului 2018, posibil si in prima parte a anului viitor. Si cireasa de pe tort: Qualcomm Snapdragon va veni in curand si pe un telefon iHunt, multa lume a cerut asa ceva, importatorul se pare ca le va indeplini dorinta.

Astfel, viitorul suna bine pentru cei de la iHunt, se anunta o serie de terminale interesante. Asa cum va spuneam in recent si tot in premiera, urmatorul telefon lansat va fi iHunt P11000 Titan PRO, vedeti poze reale si cateva detalii, AICI.

Sa ne intoarcem putin la iHunt Alien X Lite, cel cu notch. Avand in vedere ca este un “Lite”, ar trebui sa ne asteptam si la un Alien X mai dotat? Ramane de vazut.

Primul iHunt cu breton - iHunt Alien X Lite cu Android GO?

iHunt Alien X Lite va avea doua camere foto principale, nu vedem insa un senzor de amprente in poza de mai sus. Este posibil ca acesta sa fie amplasat in partea laterala a telefonului sau sa nu fie deloc.

In poza randata, observam si un display cu notch, ecran ce ocupa o buna parte din corpul telefonului. Ramane de vazut daca asa va fi, probabil ca va voi mai arata in perioada urmatoare si alte imagini.

Cunoastem si o parte a specificatiilor tehnice. iHunt Alien X Lite va avea un display de 6.2″, aspect 19:9, tehnologie IPS Full Vision Display, acumulator detasabil de 2500 mAh. Cele doua camere principale vor fi de 8MP, cea secundara de 5MP cu suport pentru deblocare “FaceID”.

Android 8.1 Oreo GO Edition (detaliiva fi sistemul de operare, o noua veste buna. Ramane sa vedem intr-un articol viitor si restul detaliilor tehnice. Pana atunci, puteti consulta oferta celor de la iHunt, AICI.